Bucuresti

Catena Racing Team – Premiul I pentru cea mai inimoasa echipa la Rocket Bike Fest 2014, editia a IV-a

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
868

Voteaza & Distribuie

Descriere

CATENA RACING TEAM – PREMIUL I pentru
CEA MAI INIMOASĂ ECHIPĂ la ROCKET BIKE FEST 2014, ediția a IV-a
La cea de-a IV-a ediție a competiției de ciclism cross–country ROCKET BIKE FEST 2014 care a avut loc în Pădurea Cernica pe 20 septembrie 2014, CATENA RACING TEAM a cucerit PREMIUL I pentru CEA MAI INIMOASĂ ECHIPĂ.
După ce s-a lansat oficial pe 6 septembrie 2014 la cea de-a III-a ediție aCÂMPINA OPEN MTB 2014, peste 70 de reprezentanți FILDAS și CATENA Grups-au aliniat în week-end la START-ul celei de-a IV-a ediții a competiției de ciclism cross–countryROCKET BIKE FEST 2014. Acest eveniment s-a desfășurat la Cernica, în zona Phoenix Aventura Parc.
Reprezentanții CATENA RACING TEAM, o echipă polisportivă alcătuită din angajați și colaboratori din București și din țară ai CATENA și FILDAS Grup și ai TONICA Group, toți pasionați de sport și de mișcare în aer liber au concurat la categoria Hobby (25.2km). Aceasta a fost creată la inițiativa lui Radu George, Vicepreședinte FILDAS și CATENA Grup, ca o echipă a căror membri au participat și vor participa la numeroase competiții sportive de mountain-bike, marathon, fotbal, cros, natație, triathlon, body-building ș.a.
CATENA RACING TEAM a fost onorată să se alăture proiectului inițiat de Asociația ”Help Autism și BikeXpert în 2013. ROCKET BIKE FEST a strâns acum, la fel ca și cu ocazia edițiilor anterioare, sute de concurenți și mii de participanți, zeci de parteneri, sponsori și susținători mass-media. Organizatorii, alături de cei aproape 200 de voluntari construiesc de fiecare dată și „o pistă a prieteniei” la cel mai mare eveniment sportiv dedicat acestei cauze.
Televiziunea online SENSO TV.RO a dedicat un amplu reportaj Asociației ”Help Autism”, concertului de binefacereSuflet în culoriși concursului ROCKET BIKE FEST cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului sărbătorită în întreaga lume pe 2 aprilie:
http://www.sensotv.ro/sanatate/Eveniment-5091/suflet-in-culori-eveniment-pentru-copiii-cu-autism
ROCKET BIKE FEST este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, având ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copiilor diagnosticați cu tulburări din spectrul autist.Cu cei 34.000 RON strânși în edițiile din 2013 pentru continuarea Programului Național de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică și Intervenție Timpurie în Autism, ROCKET BIKE FEST a însemnat șansa spre recuperare pentru mai bine de 100 copii cu tulburări din spectrul autist. ROCKET BIKE FEST a fost desemnat “Proiectul de voluntariat al anului 2013 în domeniul sport și recreere” la Gala Națională a Voluntarilor.
Reprezentanții CATENA RACING TEAM au marcat în acest an un sezon competițional de succes prin participarea la alte competiții majore de gen: concursul de mountain bike „Măcin XC”, un eveniment organizat în superba și spectaculoasa zonă a Parcului Național ”Munții Măcinului”, cursa ”Zimbrăria Neagra XC, o competiție Mountain Bike Cross Country desfășurată în pădurea din jurul rezervației cu același nume de lângă localitatea Bucșani, județul Dâmbovița și Câmpina Open MTB 2014, competiție la care au fost recompensați cu Premiulpentru CEA MAI INIMOASĂ și CEA MAI NUMEROASĂ ECHIPĂ. Atunci, aproape 150 de reprezentanți CATENA din toată țara s-au aliniat la START-ul evenimentului organizat cu scopul de a încuraja un stil de viață sănătos, dar și de a promova împrejurimile orașului Câmpina. Platoul Muscelului și întreg traseul s-au înverzitdin cauza celor de la CATENA” – comentau concurenții și organizatorii. Toți reprezentanții CATENA poartă tricouri de ciclism de culoare verde, inscripționate cu renumita siglă!

Iată reportajele realizate de Televiziunea Online SENSO TV realizate cu ocazia acestor evenimente:

FILDAS și CATENA Grup la Mountain Bike ”Măcin XC 2014”
http://www.sensotv.ro/sanatate/Catena-TV-5251/fildas-și-catena-grup-la-mountain-bike-macin-xc-2014

FILDAS și CATENA Grup la Mountain Bike ”Zimbrăria Neagra XC”
http://www.sensotv.ro/sanatate/Sanatate-prin-miscare-5404/fildas-grup-la-mountain-bike-zimbraria-neagra-2014

Catena Racing Team, la Campina Open MTB 2014, editia a III-a
http://www.sensotv.ro/sanatate/Eveniment-5458/catena-racing-team-la-campina-open-mtb-2014-editia-a-iii-a

Cu siguranță se va auzi mereu și de-acum încolo de performanțele și performerii CATENA RACING TEAM,”o echipă formidabilă” a căror membri vor participa la cele mai importante competiții sportive din București și din țară.

Foto: Sebastian OROS