Bucuresti

CATIA V5 Proiectare Mecanica Basic

CATIA V5 Proiectare Mecanică Basic Curs Online

Detalii curs

Telefon
0213117494
Social links
Pret
300 EUR
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Bucuresti
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
111

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

CATIA V5 Proiectare Mecanica Basic in Bucuresti

Ați urmat deja un curs de Proiectant Mecanic CATIA V5 și totuși nu puteți executa un proiect complet într-un timp scurt pentru că ați învățat doar să folosiți niște comenzi din CATIA V5 și nu un proces de lucru complet, gen workflow?

Acest curs online CATIA V5 pentru Proiectare Mecanică are la bază modulele Infrastructure, Sketcher, Part Design, Assembly Design și Drafting din CATIA V5, acoperind atât partea de modelare 3D, cât și cea de 2D, și ajută studenții, inginerii și tehnicienii să devină specialiști în proiectarea pieselor mecanice și crearea datelor necesare în CATIA V5 pentru fabricarea pieselor mecanice printr-un proces complet, dovedit practic și dezvoltat de GURUCAD în 16 ani de lucru în proiecte pentru Airbus, Boeing, Comac, Lufthansa, Daimler, Volkswagen, BMW și Audi, așadar practicieni și nu teoreticieni.

Programa de curs:
Modulul 1: CATIA V5 Infrastructure
Modulul 2: CATIA V5 Sketcher
Modulul 3: CATIA V5 Part Design
Modulul 4: CATIA V5 Assembly Design
Modulul 5: CATIA V5 Drafting.

RISK FREE!!! Garanție de 14 zile pentru returnarea banilor! Dacă sunteți nemulțumiți din orice motiv, vă vom oferi banii înapoi în decurs de 14 zile de la începerea cursului.

Pentru mai multe informații despre Academia de Cursuri Online din cadrul companiei GURUCAD SRL - România vă invităm să vizitați site-ul nostru.

Filtre curs

Tip curs: Formare profesionala