Bucuresti

Ce beneficii aduc cele mai bune lacuri pentru exterior? Afla tot ce trebuie sa stii inainte de a face o astfel de achizitie

Ce beneficii aduc cele mai bune lacuri pentru exterior? Afla tot ce trebuie sa stii inainte de a face o astfel de achizitie

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Vizualizari
202

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tratarea lemnului este o practica obligatorie pentru a-i pastra caracteristicile si aspectul pentru foarte mult timp. De cele mai multe ori, acest lucru se face prin lacuirea corespunzatoare a acestuia, iar daca lemnul este amplasat in mediul exterior, se vor folosi lacuri pentru exterior, concepute astfel incat sa reziste la toate conditiile de afara.

La cumpararea de lacuri pentru exterior, importanta este utilizarea unui produs de calitate. Este foarte important sa folosim un produs premium, deoarece acesta ajuta lemnul sa reziste la toti factorii meteorologici, adica la umezeala, ploi, razele soarelui sau fluctuatiile mari de temperatura. Utilizarea unui lac pentru exterior se face atat din punct de vedere functional, pentru a pastra lemnul in cea mai buna stare pentru multa vreme, cat si din punct de vedere estetic, pentru a ajuta la obtinerea unui aspect ingrijit si care rezista in timp. Decolorarea sau umflarea lemnului sunt dezavantajoase, atat ca functionalitate cat si aspect, iar un lac pentru exterior de calitate inalta poate preveni cu succes aceste lucruri.

Utilizarea lacurilor potrivite pentru lemnul de exterior este avantajoasa din urmatoarele puncte de vedere
Combaterea efectelor apei
Lacurile pentru exterior ofera o rezistenta la apa foarte buna (precipitatii si umezeala) prin realizarea unui strat protector, dar si prin cresterea durabilitatii in sine a lemnului. Apa odata inflitrata in lemn ii schimba aspectul si rezistenta, iar temperaturile extreme (si fluctuatiile dese dintre acestea) nu fac decat sa sporeasca efectele negative. In acest sens, lacuirea este de foarte mare folos, oferind impermeabilitate.

Protejarea in fata razelor UV
Este foarte cunoscut faptul ca soarele afecteaza aspectul si consistenta foarte multor materiale care stau pentru perioade lungi in bataia razelor acestuia. Este evident ca lemnul de exterior este expus in continuu la razele solare, iar singura modalitate pentru a reduce sau combate aceste efectele nefavorabile ale razelor UV este, evident, lacuirea lui. Cu cat lacul este mai de calitate, cu atat mai bine, deoarece lemnul isi va pastra estetica pentru mult mai multa vreme.

Un aspect deosebit pentru multi ani

Este evident ca in ziua de astazi factorul estetic are o importanta foarte mare. O practica intalnita dar cat se poate de gresita este folosirea unui lac de interior pentru lucrarile exterioare. Lacurile de interior nu sunt facute pentru a face fata conditiilor meteo, aspectul lor degradandu-se considerabil inca din primele saptamani de contact cu mediul extern. Pe langa avantajele functionale pe care aceste lacuri pentru exterior de calitate inalta le aduc, utilizarea unui produs premium va face ca lemnul sa aiba un aspect ingrijit si rezistent la trecerea timpului.

Alegerea lacului potrivit (in functie de mediu, tipul de lemn, preferinte etc.) se face cel mai bine cu ajutor specializat. Pe langa sustinerea unor alegeri corecte si potrivite, companiile specializate ofera strict produse de calitate superioara.

Lacuri pentru exterior performante si accesibile

Klebrom ofera o gama de lacuri, adezivi si produse de infoliere, alese de la cele mai notorii branduri internationale: Kleiberit, Zobel si Renolit. Alegerea unor astfel de produse ne asigura rezultate de calitate superioara, deci lucrari de care ne bucuram pentru foarte multi ani.

Daca sunteti in cautarea unor lacuri pentru exterior capabile sa atinga cele mai inalte standarde, Klebrom este locul potrivit. Daca nu sunteti siguri care este produsul potrivit, fiti fara griji, specialistii Klebrom stau mereu la dispozitie cu asistenta specializata!

Autor