Bucuresti

Ce clădiri înalte de birouri vor apărea în zona Unirii

Ce clădiri înalte de birouri vor apărea în zona Unirii

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
643

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

La Piața Unirii duc toate metrourile din București, dar în curând și o mulțime de angajați se vor opri aici, la birourile aflate acum în construcție și prevăzute a se da în folosință în 2018. Printre clădirile mari de birouri în lucru sunt Day Tower și Unirii View.

Zona Unirii, punctul 0 al Capitalei, se revitalizează și revine la modă și pe piața birourilor. Principalele motive sunt apropierea de Centrul vechi, zona de terase și petrecerea a timpului liber, acum mult mai atractivă față de anii trecuți și fuga de statul în trafic al angajaților, stația Unirii fiind un important nod de transport, de metrou, care are conexiune cu toate zonele rezidențiale ale Bucureștiului.

Două clădiri înalte de birouri se construiesc în zona Unirii și tot mai multe firme se gândesc la oportunitatea de a-și muta angajații în inima Capitalei, acolo unde există și zonă de shopping, dar și de petrecere a timpului liber, teatre, muzee, școli, Universitatea și numeroase spații unde se urganizează evenimente.

Prima care va fi dată în folosință la sfârșitul acestui an, cel târziu în primul trimestru din 2018 este clădirea Day Tower, cu o înălțime de 36 metri și nouă etaje de spații de birouri de clasă A, unde sunt de închiriat suprafețe de birouri cuprinse între 350 mp și 11.753 mp.

Proiectul de birouri este prevăzut cu facilități de ultimă generație – parcare de biciclete cu vestiare, sistem de management al clădirii, pază permanentă și are o precertificare de clădire verde, la standardul BREEAM.

Cealaltă clădire de birouri aflată în lucru și în curs de închiriere Unirii View va avea 18 etaje, cu o înălțime de 73 metri și birouri de închiriat cu suprafețe flexibile. Și această clădire este precertificată BREEAM.


Detalii tehnice ale clădirii de birouri Day Tower și mai multe fotografii găsiți aici:
esop.ro/blog/day-tower-un-nou-turn-de-birouri-in-zona-unirii/

Mai multe detalii pentru Unirii View găsiți aici:
esop.ro/blog/unirii-view-proiectul-de-birouri-cu-cea-mai-mare-vizibilitate-in-piata-unirii/