Bucuresti

Ce trebuie sa stiti cand alegeti un serviciu de parcare in Aeroport Otopeni?

Ce trebuie sa stiti cand alegeti un serviciu de parcare in Aeroport Otopeni?

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
197

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca aveti planuita o vacanta sau o calatorie de afaceri care implica zborul cu avionul din Bucuresti, intotdeauna intervine problema transportului pana la aeroport, mai ales cand aveti multe bagaje. Confortul propriei masini nu poate fi inlocuit cu nimic, dar optiunea de a merge cu masina la aeroport implica si gasirea unei solutii de parcare in aeroport Otopeni. Varianta comoda, la indemana, este chiar parcarea aeroportului Henri Coanda. Principalul avantaj este ca nu veti mai avea nevoie de transfer suplimentar, dar, in acelasi timp, gasirea unui loc disponibil, mai ales daca alegeti sa calatoriti intr-o perioada de varf de sezon, poate fi dificila.

Perioada de parcarein aeroport Otopeni este limitata la 30 de zile, iar tariful este calculat in functie de numarul de zile de utilizare a parcarii. Astfel, in primele doua zile veti fi taxat cu 40 lei/zi. In zilele 3 si 4, tariful este de 20 lei/zi. Pentru o durata de utilizare cuprinsa intre 5 si 30 de zile, pentru fiecare zi de parcare se mai adauga 10 lei. Asadar, daca plecati intr-un concediu si va lasati masina in parcarea aeroportului Henri Coanda pentru 7 zile, va trebui sa platiti 150 de lei.

Alternativa mai economica este o parcare privata langa aeroport Otopeni. Daca faceti un research rapid online si verificati lista de preturi parcare aeroport Otopeni practicate de diferite companii private, veti descoperi tarife chiar si cu 30% mai mici. Pentru parcarea pe termen lung, puteti beneficia de oferte personalizate.

Aceste parcari sunt construite in imediata apropiere a aeroportului, la cateva minute de mers cu masina, si pun la dispozitie transferul catre si de la Otopeni, totul inclus in pretul platit pentru parcarea masinii. Unele ofera, contra-cost, inclusiv servicii de spalatorie auto.

Parcarile sunt disponibile 24h/24, 7 zile pe saptamana si au marele avantaj ca va permit sa faceti rezervarea locului de parcare in avans. Puteti face rezervarea online si veti primi confirmarea pe e-mail sau telefonic si puteti achita cash sau cu cardul.

Daca v—ati facut o rezervare – on-line sau telefonic – este indicat sa ajungeti la parcare cu 15 minute mai devreme (sau cum va este indicat in confirmarea rezervarii) decat ora la care trebuie sa ajungeti la terminalul Plecari al aeroportului Otopeni pentru check-in si imbarcare. Astfel, sunteti sigur ca transferul se face la timp si in cele mai bune conditii. La intoarcere, comunicati ora la care ajungeti in Terminalul Sosiri pentru a fi preluat din fata aeroportului.

Atunci cand alegeti optiunea de parcare aeroport Otopeni administrata de o companie privata, verificati cu atentie conditiile in care va sta masina. Alegeti o parcare imprejmuita, luminata, monitorizata video si supravegheata de un agent de paza 24/7.

Totodata, este bine sa stiti care sunt conditiile de anulare a rezervarii, mai ales daca sunteti fortati sa va schimbati planurile de calatorie. Cele mai multe companii accepta anularea gratuita a rezervarii de parcare, dar aceasta se face cu minimum 24-48 h inainte.

In cateva minute de reaserch online, puteti gasi o varianta de parcare privata cu toate facilitatile incluse, avantajoasa ca pret, cat si sigura pentru masina dumneavoastra.

Sursa foto: https://girlsthatroam.com