Bucuresti

Ce surprize le-a pregătit Clubul Copiilor București Mall celor mici în 2015

Ce surprize le-a pregătit Clubul Copiilor București Mall celor mici în 2015

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
234

Voteaza & Distribuie

Descriere

Show-uri de televiziune, ateliere de pictură și modelaj, teatru (clasic, de păpuși și de umbre), concursuri de dans și parade de modă. Sunt doar câteva din activitățile de care vor avea parte cei mici la Clubul Copiilor din București Mall în 2015.
Dacă e sâmbătă, atunci e Clubul Copiilorla București Mall. În 2015, primul centru comercial modern din România le-a pregătit celor mici două ore de distracție și voie bună - de la 12.00 la 14.00 – în fiecare sâmbătă. Participarea la Clubul Copiilor este gratuită; el își va reînnoi regulat conceptul pentru a le pune la dispoziție juniorilor activități variate, distractive, interactive și educative.
Pentru început, cei mici sunt așteptați la București Mall de către animatori deghizați în Piratul și Cenușăreasa; cele două personaje îndrăgite îi vor asista pe copii în crearea unui show de televiziune. Astfel, juniorii vor prezenta știri și buletine meteo, dar vor fi și invitați speciali în emisiunea “Matinalul București Mall”. Aceste activități le vor stimula creativitatea celor mici, căci pot inventa știri amuzante sau pot povesti întâmplări din viața lor. Mai mult, copiii vor participa la prezentări de modă și la concursuri “Dansez pentru tine”.
În cursul weekendurilor dedicate teatrului, cei mici vor avea parte de trei tipuri diferite de reprezentații: de teatru clasic, de teatru de păpuși (“Cufărul fermecat”) și de teatru de umbre (“Povestea prințesei din castelul de gheață”). Între spectacole, animatorii – Prințul și Prințesa – îi vor implica în jocuri de dicție, jocuri de rol și probe de mimă. Mai mult, copiii vor deveni eroi de poveste în spectacole realizate instant.
Cât despre weekendurile consacrate muzicii și dansului, cei mici, îndrumați de Albă ca Zăpada și de Prinț, vor putea lua parte la diverse activități, de pildă, Statuile muzicale, limbo, concursuri de cântat, emisiuni de radio cu dedicații pentru părinți, competiții de dans fete contra băieți, corul și orchestra copiilor și dansul cu balonul.
De la Clubul Copiilor nu vor lipsi nici pictura și nici modelajul. Ajutați de Peter Pan și Tinkerbell, copiii vor realiza tablouri și vor face împreună, din plastilină, macheta orașului văzută prin ochii lor. Totodată, cei mici vor participa la realizarea celui mai mare tablou.