Bucuresti

Ceasuri Orient - stiluri si design

Ceasuri Orient – stiluri si design

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
332

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Brandul Orient a fost fondat in 1950, de catre un ceasornicar japonez numit Shogoro Yoshido. Pana in 1970, a fost unul dintre primii trei producatori de ceasuri din Japonia. In prezent, un pachet de actiuni ale firmei, este detinut de Seiko Watch.

In ciuda varstei sale relativ fragede, calea companiei era plina de concurenti si alte dificultati. Insa marca Orient a putut sa le depaseasca si sa beneficieze de pe urma lor. Inginerii Orient au adus multe inovatii in produsele lor, ceea ce dovedeste abilitatea de imbunatatire a gamei de ceasuri Orient.

Una dintre cele mai semnificative realizari ale companiei, a fost dezvoltarea si producerea primului ceas din lume cu determinarea timpului in diferite parti ale lumii, precum si ceasuri cu reincarcare solara, echipate cu sticla cu fotocelula.

Solutii inovatoare pentru ceasuri Orient

Pe langa solutiile inovatoare, Orient este renumit pentru calitatea produselor sale. Un numar mare de ceasuri pentru barbati si femei, marca Orient, se poate lauda cu fiabilitatea si precizia ridicata. Toate materialele din care sunt confectionate aceste ceasuri, sunt testate in amanunt si in mai multe etape inainte de productie si lansare.

Gama de ceasuri Orient, atrage cumparatorii cu diversitatea sa. Liniile includ ceasuri cu cuart si ceasuri mecanice, ceasuri reincarcabile de la lumina soarelui, ceasuri cu infasurare automata si modele sportive cu un grad ridicat de rezistenta la soc si apa. De asemenea, designul ceasurilor Orient, este pe placul celor mai pretentiosi cumparatori.

Orient nu se concentreaza pe productia de modele exclusiv clasice sau sportive, ci pe modele business, cu aspect atractiv pentru seara, cu caracteristici pentru un anumit stil de vestimentatie, si, de asemenea, cumparatorul putand gasi un ceas de mana clasic elegant, cu linii sofisticate sau simple.

Ceasuri Orient atractive si elegante

Ceasurile cu cadrane masive pentru barbati, vor atrage sportivii si oamenii activi. Un ceas Orient cu un design elegant va incanta publicul feminin, fiind proiectat in conformitate cu ultimele tendinte de moda. Un ceas mecanic auto-infasurat este mandria brandului japonez de ceasuri, Orient.

Modelele masculine si feminine din aceasta gama, sunt proiectate intr-un stil clasic si au un design traditional. Mai mult, alegerea lor nu este restransa, deoarece compania lucreaza indeaproape cu diversi designeri cunoscuti. O caracteristica distinctiva si garantia autenticitatii acestor ceasuri, este evidentiata de un autocolant cu holograma de marca, care se afla pe spatele ceasului.

Majoritatea ceasurilor originale Orient au un astfel de autocolant pe spate. Gama de modele de ceasuri Orient este atat de mare, incat deseori, alegerea se face destul de dificil, deoarece fiecare colectie impresioneaza prin aspectul sau.

Autor