Bucuresti

Cel de-al 11 lea concert Boem Club a deschis noul an scolar muzical 2015-2016!

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
338

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cel de-al 11 lea concert Boem Club a deschis noul an scolar muzical 2015-2016! Sambata, 12 Septembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, s-a desfasurat cel de-al11-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club, intitulat Gala Scolii de Vara 2015.

120 de cursanti copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar si avansat, care au participat la cursurile de muzica desfasurate pe perioada verii la cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti, au cantat pe scena Tinerimii Romane piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon, clarinet sau cu vocea.Interpretii au avut varste cuprinse intre 4 si 60 de ani, intrucat Scoala de Muzica Boem Club ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel.
Cele peste 400 de persoane care au fost in public pe parcursul intregii zile au putut asculta atat muzica clasica, cat si piese de muzica usoara. Programul a cuprins momente solo la pian, chitara, vioara, saxofon, percutie si canto, dar si momente de grup (trupa, cor, duet) sustinute atat de cursanti, cat si de profesori.
Gala Scolii de Vara Boem Club 2015 a incheiat in mod festiv o vara muzicala petrecuta la Scoala de Muzica Boem Club, in cadrul careia cursantii s-au bucurat din plin de proiecte muzicale create special pentru ei: auditii de clasa, precum si ateliere de instrument/canto si concursuri distractive pe teme muzicale, in cadrul Taberei de Muzica Boem Club de la Bran.
Absolventii Scolii de Vara Boem Club 2015 au fost rasplatiti pentru efortul depus in aceasta vara la cursurile de muzica si pentru curajul de a canta in fata unui public atat de numeros cu diplome si trofee.
In 14 septembrie s-a dat startul inscrierilor la lectiile de muzica Boem Club pentru anul scolar 2015-2016. Ca o noutate a acestui nou an scolar, Boem Club vine in sprijinul celor care isi doresc sa aprofundeze cunostintele muzicale, printr-un nou sistem de abonamente, si anume: abonamente pe 1 an scolar, din septembrie pana in iunie, cu posibilitatea de a frecventa de pana la 6 ori pe saptamana cursurile de pian, chitara, canto, vioara, violoncel, saxofon, clarinet si percutie.
Prin organizarea periodica de concerte, auditii, concursuri, proiecte muzicale, Scoala de Muzica Boem Club doreste sa sustina si sa promoveze muzica si talentul muzical la orice varsta, sub moto-ul „Lectii de muzica pentru toate varstele! Niciodata nu e prea tarziu sau prea devreme!”.

Partenerii Galei Scolii de Muzica Boem Club 2015 au fost: Creative PR, Vinurile Liliac, Music & More, Senso TV, PR Wave, Ziarul Ultima Ora, www.suntparinte.ro, www.suntpitic.ro, www.melc-codobelc.ro, Radio Itsy Bitsy, B24Kids, www.bucuresteni.ro, www.roportal.ro, Agenda Culturala pentru Copii, Observatorul Cultural, www.CalendarEvenimente.ro, www.orasulm.eu,www.bucaresthebdo.ro.
Despre Boem ClubScoala de Muzica Boem Club este in prezent cea mai mare scoala privata de muzica din Romania, cu peste 600 de cursanti, oferind in limba romana sau in limba engleza, lectii de muzica premium individuale sau de grup, la pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, oboi, flaut, block flute si canto, atat pentru copii, cat si pentru adulti.

In prezent, Boem Club are
trei sedii, in trei zone importante ale Capitalei (zona Dorobanti, zona Piata Alba-Iulia - B-dul Decebal si zona Cotroceni-Razoare) si dispune de o echipa tanara, formata din aproximativ 35 de profesori, toti absolventi de Conservator, buni pedagogi si profesionisti, dedicati meseriei lor si deschisi catre toate genurile muzicale.Scoala de Muzica Boem Club a fost infiintata in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica din Bucuresti posibilitatea de a invata sa cante la un instrument preferat sau cu vocea.

Sursa informatii: www.boemclub.ro