Bucuresti

Cele mai la modă destinații de vacanțe pentru vara 2018

Cele mai la modă destinații de vacanțe pentru vara 2018

Detalii

Categorie
Oferte / Pachete Turistice
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
310

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cu toții ne dorim vacanța de vis într-un loc exotic, liniștit și foarte, foarte luxos. Din nefericire, un sejur într-un astfel de loc depășește cu mult bugetul de vacanță al unui cetățean obișnuit din România. Desigur, puteți oricând să folosiți un credit rapid pentru a adăuga niște bănuți economiilor de vacanță și să vă permiteți astfel sejurul mult visat, dar puteți de asemenea să căutați și cele mai bune oferte de pe site-urile de profil pentru destinațiile cele mai dorite din vara anului 2018:

Mamaia – Toată lumea adoră stațiunea Mamaia de pe litoralul românesc. Investițiile făcute aici în ultimii ani și cluburile nou-deschise au transformat această stațiune de familie în raiul tuturor care vor sa se distreze la maxim.

Coasta de Azur – Până acum câțiva ani accesibilă doar milionarilor, în ultimul timp prețurile la biletele de avion și cazare către și din orașele de pe riviera franceză au scăzut suficient încât, mai nou, orice om își poată permite un sejur aici măcar o dată pe an.

Egipt – De când conflictele interne au cam scuturat imaginea Egiptului la nivel mondial, prețurile sejururilor și a cheltuielilor din toată țara au scăzut drastic. Anul acesta puteți merge să vizitați piramidele sau la o sesiune de scuba-diving în Marea Mediterană chiar și cu un buget redus.

Istanbul – pentru amatorii de istorie și arhitectură marele oraș poate fi destinația perfectă. Un sejur aici vă permite să vă săturați setea de cultură și să vă relaxați într-un hotel all-inclusive, toate în aceeași vacanță. Nici nu-i de mirare că este atât de popular printre turiștii din toată lumea.

Orice variantă alegeți, fiți siguri că vă veți distra la maxim chiar dacă aveți un buget redus. Un concediu este prilejul perfect pentru a vă odihni și pentru a vă satisface setea de călătorii. Nu renunțați la această plăcere datorită unui buget prea strâmt.