Bucuresti

Celelalte Cuvinte in repetitie cu public la Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Apartine de
Hard Rock Cafe
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Descriere

Celelalte Cuvinte în repetiție cu public, la Hard Rock Cafe

A venit vremea ca trupa Celelalte Cuvinte să apară în faţa publicului cu câteva noi piese, în avanpremiera noului album ce va fi lansat în viitorul apropiat.

Astfel, Celelalte Cuvinte va concerta în data de 27 noimebrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe din București, într-un eveniment ce va fi mai degrabă o repetiție cu public, în cadrul căreia trupa își va prezenta noile compoziții, într-o atmosferă caldă, de suflet.

Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care şi-a obişnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc, drept urmare trupa dorește ca noile piese să se audă întâi de pe scenă și să fie receptate de către fani înainte de a fi înregistrate.

"Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca Muza mea și Astă lume. Pentru noi concertul reprezintă o repeție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei", declară Călin Pop.

Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atât piese noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de resistență din repertoriul trupei ca Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început dar și piese cântate mai rar, ca Lupii sau Se lasă rău.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din București, trupa revenind în Capitală după o absență de jumătate de an.

De 34 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.

Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.