Bucuresti

Celelalte Cuvinte lanseaza, în premiera, trei piese acustice, la Rock FM

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 10 luni si 1 zi
Vizualizari
468

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Trupa Celelalte Cuvinte va lansa în cadrul matinalului de mâine, de la Rock FM, trei piese acustice, în avanpremiera concertelor “Trup şi suflet”, ce vor avea loc în lunile septembrie şi octombrie, la Oradea şi Bucureşti.

Lansarea va avea loc la ora 9.00 şi va fi însoţită de o intervenţie live din partea solistului Călin Pop. Cei de la Celelalte Cuvinte au reorchestrat pentru prima oară piesele Scrisori iubite, Stem şi Cina dragonului, în varianta acustică, pentru ca publicul să poată “gusta” din atmosfera concertelor de la Oradea si Bucureşti.

Este pentru prima oară când, în cei 31 de ani de carieră, trupa Celelalte Cuvinte înregistrează piese în varianta acustică. Este un moment special, drept urmare vă invităm să fiţi alături de noi mâine dimineaţă.”, spune Călin Pop.

Vă reamintim că Celelalte Cuvinte pregătesc două concerte acustice, sub conceptul “Trup şi suflet”. Primul eveniment va alea loc la Oradea, în data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat, începănd cu ora 20.00. Cel de-al doilea va avea loc la Cinema Patria din Bucureşti, în data de 18 octombrie, ora 20.00

Concertele acustice „Trup şi suflet” prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră aparte. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție este întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop. Ineditul abordării se face simțit nu doar în plan muzical. În note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol este unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la două evenimente speciale: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.