Bucuresti

Cielo Venezia 1270 aniverseaza 6 ani pe piata din Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Vizualizari
1068

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cielo Venezia 1270 aniverseaza 6 ani pe piata din Romania
Cielo Venezia 1270 a celebrat pe 10 aprilie, 2014, 6 ani de activitate de cand raspandeste fericire prin bijuterii publicului romanesc. Momentul a fost marcat printr-un eveniment in mall-ul Promenada la care au participat, deopotriva, jurnalisti si vedete. Bijuteriile Cielo Venezia 1270 au fost puse in valoare de tinutele spectaculoase ale Danei Budeanu si completate de serviciile Miko Beauty, intr-o prezentare de moda inedita. Evenimentul a fost de asemenea, sustinut de MasterCard Elite, program la care Cielo Venezia 1270 participa de 5 ani.
Cu o retea de 6 magazine situate in Bucuresti si Constanta, Cielo Venezia 1270 comercializeaza brand-uri precum: Miluna, Yukiko, Kiara – aur, diamante, perle, create pentru cele mai importante momente ale vietii; Nimei – un brand dedicat perlelor; brand-ul de lux, Mattia Cielo, si brand-ul de ceasuri inspirate din lumea motoarelor pe doua roti, Meccaniche Veloci. Inovatia si creativitatea sunt cei doi piloni pe care se bazeaza filozofia brand-ului, Cielo Venezia 1270 pe piata bijuteriilor.
Despre Cielo Venezia 1270: Compania Italiană de bijuterii a fost fondata de catre Sergio Cielo in 1970. Conform unei legende vechi, pasiunea familiei Cielo pentru bijuterii dateaza din 1270 cand poetul Cielo d’Alcamo il intalneste pe tanarul Marco Polo la Venetia, de la care cumpara cateva pietre pretioase aduse de tatal acestuia din Estul indepartat. Datorita maiestriei lui Cielo D’Alcamo, pietrele au fost transformate in bijuterii frumoase pentru tinerele de vita nobila de la Curtea Regala din Palermo. Acestea fiind, de altfel, si primele bijuterii semnate simplu “Cielo”.
Astazi, Cielo Venezia 1270 comercializeaza peste 500.000 modele de bijuterii in peste 3.000 de magazine din lumea intreaga.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent