Bucuresti

Cinci seri vesele în București - Atelier de Actorie

Cinci seri vesele în București - Atelier de Actorie în perioada 4-8 septembrie

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
394

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Prelungește starea de vacanță cu un Atelier de actorie! Fundația Calea Victoriei te provoacă să începi toamna într-o notă veselă și relaxată, în compania trainerului Simona Năstase și a viitorilor colegi de curs. Întâlnirile încep luni, 4 septembrie, la 19.00, au frecvență zilnică și se încheie vineri, pe 8.

Vei face tehnică vocală, vei învăța să respiri abdominal, lucru foarte important atunci când vrei ca vocea ta să se audă suficient de clar și puternic.

Faci exerciţii de mişcare fizică pentru îmbunătățirea posturii și descoperi modurile în care poți lucra cu corpul tău pentru a te apropia de personajul pe care vrei să-l redai. Împreună cu unul sau mai mulți colegi de curs vei lucra pe un text, o scenetă, așa că vei ajunge să înțelegi de ce orice actor trebuie, înainte de a interpreta un personaj, să-și pună la treabă imaginația și empatia ca să răspundă la o întrebare foarte importantă: „cum aș fi eu în situaţia dată”: cine sunt? unde sunt? în ce situaţie? ce îmi doresc? de ce?

Ce zici? Ești gata să intri în joc? Atunci trimite un mesaj pe contact @ victoriei.ro ca să anunți că vrei să vii la Atelierul de Actorie. Taxa de participare este de 300 de lei, iar întâlnirile au loc la sediul Fundației Calea Victoriei, pe strada Popa Soare, la numărul 40, etajul 1.

Uite încă o sursă de informare, dacă vrei să te lămurești ce-i cu acest atelier. Îți povestește chiar lectorul, Simona Năstase: https://www.youtube.com/watch?v=9SJgzi8t6FM