Bucuresti

Cine Globe (fostul Cine Grand)

Detalii cinematograf

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 33 A
Web
www.cinegrand.ro
Categorie
Cinematografe
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
2132

Voteaza & Distribuie

Prezentare cinematograf

Cine Grand România devine Cine Globe

Lanțul de multiplex-uri prezent de trei ani pe piața cinematografică din România își anunță rebrandingul. Compania își schimbă numele și identitatea vizuală, dar păstrează calitatea serviciilor și aceleași prețuri.

București, 26 mai: Începând de astăzi, Cine Grand România devine Cine Globe România. Rebrandingul ajută compania să transmită mai bine strategia internațională de extindere, iar România se numără printre primele țări care se bucură de această schimbare.

Noua identitate a brandului reprezintă un element important al strategiei internaționale de extindere și dezvoltare. Cine Globe are un logo și o comunicare vizuală noi, dar oferă clienților săi aceleași servicii de calitate, la prețuri la fel de accesibile.

„Cine Globe este brandul prin care ne dorim să exprimăm cât mai bine obiectivele pe care compania noastră le are la nivel internațional: de a le oferi clienților noștri cele mai bune servicii într-un mediu elegant și relaxant, oriunde în lume. Suntem prezenți pe 3 continente (America de Nord, Europa și Asia) și ne-am dorit ca și brandul să reprezinte acest lucru și să se alinieze misiunii și valorilor pe care le promovăm. Rebrandingul în Cine Globe este menit să întârească încrederea clienților noștri că beneficiază de servicii de înaltă calitate, demne de un brand internațional”, a declarat Amitabh Vardhan, CEO Cine Globe.

Cine Globe România se pregătește de încă două lansări: Cine Globe Sibiu și Cine Globe Suceava. Lanțul de cinematografe continuă dezvoltarea și la nivel internațional, anul trecut a inaugurat un nou multiplex în SUA, iar anul acesta continuă abordarea altor piețe din Europa. Toate acestea confirmă faptul că brandul Cine Globe este o alegere potrivită pentru o companie de ale cărei servicii se bucură oameni din toate colțurile lumii.

Despre Cine Globe:
Cine Globe este un lanț internațional de multiplex-uri, o rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile deschise în Europa (România și Bulgaria), compania are multiplex-uri și în Statele Unite, China și India. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China şi America de Nord.