Bucuresti

Cine închiriază birouri în zona Aviatorilor?

Cine închiriază birouri în zona Aviatorilor?

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 1 luna si 6 zile
Apartine de
ESOP Consulting
Vizualizari
597

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cabinetele medicale de lux, de înfrumusețare, firmele de consultanță financiară sau în afaceri, cabinete de avocatură sau de contabilitate sunt printre clienții fideli ai zonei Aviatorilor, încadrată de cartierele Primăverii, Parcul Herăstrău, Parcul Kiseleff, Victoriei și Dorobanți.

În zona de top Aviatorilor se pot închiria birouri, atât în clădiri noi de birouri, cât și în vile cu arhitectură istorică, renovate recent și echipate, utilate cu tot ceea ce este necesar pentru activitatea unei firme: recepție, cablări de internet și date voce și în unele cazuri chiar generatoare de curent electric, sisteme de supraveghere video și control ș.a.m.d.

Clădirile noi de birouri au fațade de sticlă și inserții de elemente naturale, piatră și lemn, fiind de talie joasă, gen boutique, pentru a se încadra în arhitectura zonei și a menține calificativele premium ale construcțiilor din zonă.

Una din cele mai noi apărute în peisajul clădirilor de birouri din zona Aviatorilor, prezentată în această imagine este cea reprezentată de ESOP Consulting și se află în apropierea Pieței Charles de Gaulle. La parter, deja spațiul a fost închiriat, cu toate că se dă în folosință în această lună, dar mai are spații disponibile la etajele superioare.