Bucuresti

Cine sunt cei 5 tineri coreeni care au furat inimile fetelor din Romania?

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 2 luni
Vizualizari
235

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cine sunt cei 5 tineri coreeni care au furat inimile fetelor din Romania?

History, considerata de critica muzicală dar si de fani, formatia cu cea mai rapida ascensiune in genul k-pop, a luat nastere in 2013, fiind primul „male idol group” din Korea. Formatia ii are in componenta pe: Kyungil, Dokyun, Sihyoung, Jaeho si Yijeong. Muzica celor cinci se bucura de o larga apreciere atat in tara natala cat si in Europa, iar in Romania interesul fanilor a fost atat de mare incat la doar 5 minute de la punerea in vanzare a biletelor, doua categorii au fost sold-out, o premiera pentru concertele care au avut loc pana acum in Romania.
Concertul va avea loc sambata 27 februarie 2016, de la orele 19:00, la Palatul National al Copiilor. Accesul publicului in sala va fi permis incepand cu orele 18:00.
Aflata pentru prima oara in Romania, formatia promite un concert de neuitat, in care muzica, dansul si buna dispozitie vor oferi publicului roman o seara senzationala.
Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar urmatoarele categorii de bilete, numarul acestora fiind limitat:

  • Categoria II - 100 Lei.

Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos

Organizatori:
Kompas Events, in parteneriat cu Mall 4 Art si Centrul de Studii Romano - Coreene (CSRK)

Parteneri media: Music Chanel

Mai multe informaţii despre acest eveniment dar şi despre alte concerte găsiţi pe: www.kompasevents.ro şi www.facebook.com/kompasevents

Link videoclip trupa:
https://youtu.be/Sa7QfiKGvfk

Link mesaj video catre fanii din Romania si turneul european:

https://youtu.be/uxVKXcBGocw