Bucuresti

CityHunt - Vânătoare de comori urbane în zona Romană-Universitate

CityHunt - Vânătoare de comori urbane în zona Romană-Universitate

Detalii eveniment

Telefon
0766471482
Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
132

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 11 mai 201912:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Ești pregătit de aventura urbană? Am transformat zona Romană – Universitate din Bucuresti într-un mare puzzle, pe care detectivul din tine trebuie să-l rezolve.

Conceptul CityHunt reprezintă o aventură în oraș cu multă adrenalină, mister, dar și multă distracție. Este o competiție de tip treasure hunt ce te va face să descoperi Bucureștiul altfel decât îl știai, iar în același timp, este o modalitate inedită de a petrece timpul liber. Participanții sunt provocați să găsească locații în anumite zone din oraș (în funcție de traseul de joc) în baza unor indicii foto și, în același timp, să găsească rezolvare pentru provocări și ghicitori inedite și antrenante, dar care sunt menite să dezvolte spiritul de echipă și socializare într-un mod distractiv

Primești frânturi din tot acest puzzle, constand în indicii foto, indicații de localizare și provocări care scoată la iveală vânătorul de mistere din tine, iar pentru a rezolva puzzle-ul final, va trebui să fii cu ochii în patru, gata să ieși din zona ta de confort și mai ales, SĂ TE DISTREZI
Treaba ta și a echipei tale este să găsiți primii toate comorile în timp ce rezolvați, pentru puncte bonus, provocări extra. Veți câștiga doar daca veți fi rapizi, ageri la minte și veți lucra bine în echipă.

După ce ne întâlnim și formăm echipele, iar mai apoi, pentru a putea intra în posesia materialielor de joc, pentru a putea începe vânătoarea, va trebui să duceți la bun sfârșit o provocare de start...surpriză. La final ne întâlnim să adunam punctele, să stabilim câștigătorii și să bem un pahar de bere rece, un suc sau un ceai cald, pentru că prima băutură este din partea noastră!

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta