Bucuresti

Clinicile stomatologice MegaSmile promoveaza sanatatea orala, incurajand pacientii la educatie pentru sanatate

Clinicile stomatologice MegaSmile promoveaza sanatatea orala, incurajand pacientii la educatie pentru sanatate

Detalii

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 10 luni
Apartine de
MegaSmile - Sector 1
Vizualizari
631

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fara indoiala, educatia este cel mai important aspect din viata noastra, deoarece pe aceasta cale, putem invata diferite aspecte ce tin de sanatatea noastra si de bunastarea fizica. Nu numai ca o persoana care este educata reuseste sa isi inteleaga corpul dar, de asemenea, aceasta va beneficia de informatiile necesare pentru a lua decizii sanatoase pentru viata sa. Dar, in ceea ce priveste igiena orala, se pare ca pacientii romani nu au o baza solida de informatii- sau, cel putin refuza sa o implementeze. De aceea, MegaSmile, o retea de clinici stomatologice din Bucuresti, isi propune sa devina resursa principala pentru ingrijirea dentara a pacientilor, oferind servicii de top, la preturi accesibile oricarui pacient.
Igiena dentara saraca se poate caracteriza ca o epidemie la nivel global si, cu toate ca in Romania exista o supraproductie de medici stomatologi in ultimii ani de zile, situatia economica din tara a facut ca absolventii de Medicina Stomatologica sau cei care profesau deja, sa isi desfasoare activitatea in strainatate. Evident, acest lucru a condus la lipsa de informare a populatiei asupra igienei dentare, dar si a unui numar mic de stomatologi raportat la numarul populatiei totale. De aceea, pacientii din Romania se identifica ca fiind parte din aceasta "epidemie" mondiala.
Igiena orala saraca, datorata lipsei de educatia a populatiei, a fricii fata de stomatolog, dar si a diferentelor de consum dintre zonele rurale si cele urbane, toate aceste lucruri fac ca ingrijirea orala din Romania sa fie limitata.
Cu toate ca sectorul sanatatii orale continua sa se bazeze pe diferentele dintre preturile practicate de cabinetele stomatologice din Romania, dar si serviciile oferite, consumul pe cap de locuitor fata de serviciile stomatologice incepe sa ajunga la potentialul adevarat.
De altfel, MegaSmile sustine ca o igiena orala saraca poate da nastere la o serie de afectiuni destul de grave, din moment ce lipsa de ingrijire fata de aspectul stomatologic are efecte negative asupra sanatatii, in general. De asemenea, potrivit unui studiu, bolile cronice ce pot sa apara din cauza unei igiene orale sarace includ: boli cardiovasculare, diabet, osteoporoza etc. Toate aceste boli isi fac aparitia si pot sa fie agravate din cauza unei igiene orale deficitare.
„Boala" orala este o epidemie atat la nivel mondial, cat si national, care nu trebuie de neglijat. Prin urmare, este nevoie ca populatia sa fie educata cu privire la consecintele grave ce pot sa apara din cauza lipsei de igiena orala, dar si care sunt persoanele autorizate sa se ocupe de acest aspect.
De altfel, prin intermediul clinicilor stomatologice MegaSmile, doctorul Aminov isi propune sa ofere informatiile necesare, pentru ca pacientii romani sa constientizeze efectele grave ale neglijarii acestui aspect, MegaSmile avand un rol proeminent in constientizarea si imbunatatirea starii generale de sanatate a pacientilor din Romania.

Cum isi pot imbunatati pacientii sanatatea orala, cu ajutorul serviciilor retelei de clinici stomatologice MegaSmile
Din acest motiv, clinica stomatologica de renume din Bucuresti MegaSmile, isi propune sa ofere informatiile necesare, alaturi de serviciilor de top, pacientilor care isi doresc sa aiba parte de o igiena orala sanatoasa. De altfel, echipa de medici de la reteaua de clinici MegaSmile este formata numai din profesionisti, competenti si specializati in estetica dentara, chirurgie dentara, implantologie, ortodontie si endodontie.
"Una dintre principalele sarcini ale stomatologiei generale este de a incuraja prevenirea afectiunilor cavitatii bucale. Pentru asta, este necesara o educatie potrivita in acest sens, educatie legata de o igiena orala adecvata si controale periodice furnizate de catre medicii stomatologi ca specialistii de la clinicile MegaSmile"- sustin medicii stomatologici ce fac parte din echipa MegaSmile.

Ce servicii ofera clinica MegaSmile?
Pentru solutionarea problemelor de ordin stomatologic- ce tin de estetica, tratarea cariilor- atat la copii, cat si la adulti- cu scopul de a se obtine un zambet frumos, medicii specializati de la MegaSmile ofera o gama larga de servicii de top, la preturi competitive cu alte cabinete stomatologice din Bucuresti si din tara.
 1. Protetica dentara
Problemele stomatologice ce pot sa apara in urma unei igiene orale deficitare sunt diverse: in primul rand, poate fi vorba de pierderea treptata a dintilor- denumita si edentatie; de tocirea dintilor sau de aparitia unor spatii libere intre dinti- medical, acest proces este cunoscut sub numele de atritie.
In astfel de cazuri, structura intregii cavitati bucale poate fi modificata si, chiar si lipsa unui singur dinte poate atrage dupa sine afectarea si modificarea structurii celorlalti dinti, aparitia unor tulburari la nivelul oaselor maxilarului, dar si a musculaturii si a articulatiilor mandibulei.
Insa, prin intermediul serviciilor de protetica dentara, stomatologii de la clinica MegaSmile isi propun sa gaseasca si sa implementeze noi solutii, cu scopul de a indeparta aparitia unei anomalii la nivelul cavitatii bucale: „Atentia noastra este concentrata spre refacerea tuturor structurilor in cel mai estetic mod cu putinta, pentru ca fiecare pacient sa poata beneficia de zambetul frumos pe care si l-a dorit dintotdeauna. In vederea rezolvarii oricaror astfel de probleme, clinica noastra va pune la dispozitie proteze dentare fixe, mixte sau mobilizabile, care au ca scop suplinirea dintilor lipsa, pierduti din motive precum parodontoza, traume sau carii netratate"- sustine echipa de medici MegaSmile.
Si, pentru ca principalul motiv pentru care pacientii fug de dentist este descris de frica, MegaSmile isi propune sa inceapa procesul de restabilire a sanatatii orale, prin variante minim invazive: in acest caz, se vorbeste de fatete ceramice, ce au puterea de a imbunatati forma si aspectul general al dintilor: „Acest procedeu se traduce cu realizarea de fatete de dinti, folosind echipamentul de ultima generatie de care dispunem in clinicile noastre, astfel ca putem realiza fatetele in culori identice cu restul danturii pacientilor nostru, astfel incat sa nu afectam aspectul estetic general al danturii"- sustine echipa MegaSmile.
De asemenea, stomatologii MegaSmile ofera solutii si pentru alte probleme ce apartin problemelor de protetica dentara:
- carii: in astfel de cazuri, expertii MegaSmile acopera dintele afectat de cariatie cu o coroana dentara din ceramica: "Tehnologia pe care o folosim este una moderna: coroanele ceramice au suport de zirconiu, iar aspectul identic cu cel al dintilor naturali este dat de lipsa interiorului metalic"- echipa MegaSmile;
- edentatia: lipsa unuia sau a mai multor dinti- expertii MegaSmile recomanda urmarea unui tratament in acest caz: se realizeaza coroane dentare, punti dentare, proteze sau fatete dentare.
"Specialistii clinicii noastre va stau la dispozitie, alaturi de tehnologiile de ultima ora pe care le utilizam. Experienta si dotarile ne recomanda, iar specializarile in protetica, parodontologie, endodontie, chirurgie dentara si ortodontie va garanteaza ca la MegaSmile veti gasi de fiecare data solutia pentru un zambet perfect!"- declara echipa MegaSmile.

2. Ortodontie
In general, ortodontia se ocupa de corectarea si alinierea dintilor, de corectarea defectelor ce tin de structura oasoasa a fetei, cu ajutorul aparatelor dentare.
Majoritatea pacientilor ce apeleaza la tratament ortodontic isi doresc sa isi imbunatateasca aspectul dentar- si implicit a celui facial- ce apare in urma unor anomalii dentare. Asadar, ortodontia are ca scop principal inlaturarea acestor anomalii, fiind un tratament ce se poate face incepand de la varsta prescolara, existand si adulti care apeleaza la ortodontie, pentru indreptarea dintilor.
Avand in vedere ca majoritatea oamenilor sufera de pe urma unui zambet lipsit de frumusete, specialistii MegaSmile recomanda tratament ortodontic in urmatoarele situatii:
 • dinti inghesuiti sau nealiniati;
 • zambet lipsit de armonie;
 • spatii intre dinti;
 • asimetrie dentara sau faciala;
 • masticatie deficitara, blocata sau ingreunata.
"Succesul tratamentului ortodontic este rezultatul pozitiv ce apare in urma unei colaborari eficiente dintre pacient si medic. De altfel, medicul ortodont- impreuna cu echipa sa- are ca obiectiv obtinerea celui mai bun rezultat, astfel ca, trebuie sa identifice un tratament adecvat si personalizat, in functie de problemele intalnite la pacient. De aceea, comunicarea dintre medic si pacient este un lucru esential pentru noi, aceasta fiind modalitatea cea mai potrivita prin care putem informa pacientul cu privire la toate detaliile ce tin de desfasurarea intregului proces"- echipa MegaSmile.

3. Implant dentar
Procedura de implant dentar se caracterizeaza prin inlocuirea unui dinte lipsa, cu un altul artificial. De altfel, in cadrul clinicii MegaSmile, implantul este realizat din material biocompatibil, adica din titan.
Procesul de implantare este unul destul de complicat, deoarece trebuie sa se construiasca un dinte care sa se potriveasca perfect cu restul dintilor, astfel incat, odata implantat, sa nu deranjeze aliniamentul celorlati- lucru ce poate conduce la aparitia unei asimetrii dentare sau chiar faciale. De aceea, medicii clinicii MegaSmile realizeaza, cu cea mai mare atentie, toate etapele implantului: in primul rand, se vizeaza un proces cu o importanta deosebita- osteointegrarea sau fuziunea perfecta dintre suprafata dintelui implantat si osul in care acesta va fi plasat.
Tocmai din astfel de motive, tehnica de implantare a unui dinte trebuie sa se faca la o echipa de medici specializati, astfel incat sa se obtina rezultatul mult dorit pentru un zambet frumos. De aceea, pacientii care aleg serviciile de implantare de la MegaSmile, pe langa rezultatul pozitiv obtinut, vor beneficia si de alte avantaje:
 • pret accesibil;
 • se sustine sanatatea osului;
 • confort, descris de faptul ca pacientii vor putea zambi, vorbi sau manca, in aceeasi modalitate in care s-ar fi comportat in cazul in care dintii erau naturali;
 • estetica de calitate- MegaSmile realizeaza implanturi dentare ce se potrivesc perfect cu forma, culoarea si textura dintilor naturali;
 • durabilitate.
"Rata succesului de inlocuirie a dintilor lipsa cu implanturi de cea mai buna calitate este de peste 90%, atat pentru implanturile realizate in mandibula, cat si pentru cele efectuate pe maxilarul superior. Odata mentinute regulile de igiena orala, reusita implantului este garantata, iar lucrarea poate dura intreaga viata– pe aceasta cale, pacientii nostri isi pot mentine astfel zambetul perfect tot timpul!"- echipa MegaSmile.

4. Estetica dentara
Cu totii stim cat e de important un zambet frumos in castigarea increderii de sine. De aceea, in cadrul retelei de clinici MegaSmile, pacientii pot gasi cele mai bune servicii de estetica dentara, expertii clinicii oferind o serie de tratamente de top pentru imbunatatirea aspectului zambetului, tinand cont de dimensiunea, forma, culoarea, aliniamentul si pozitia dintilor. Pe aceasta cale, MegaSmile devine agentul numarul unu care sporeste increderea de sine, prin intermediul procedurilor de estetica dentara, la preturi accesibile oricarui pacient.
Asadar, pacientii care isi doresc sa aiba un zambet cat mai natural si mai aproape de alb, pot apela la serviciile de estetica dentara oferite de clinicile MegaSmile, unde se gaseste urmatoarea gama de interventii stomatologice pentru estetica dentara:
 • remodelarea smaltului;
 • indepartarea petelor de pe dinti, dar si a placii bacteriene;
 • detartraj;
 • albirea dintilor- fie la domiciliu, fie la cabinetele MegaSmile;
 • realizarea de coroane dentare ceramice;
 • fatetare dentara;
 • odontoplastice cosmetica;
 • aplicarea de accesorii dentare.
"Prin tratamentele de estetica dentara pe care le oferim, reteaua noastra de clinici este recunoscuta in randul pacientilor multumita profesionalismului, a eficientei si a seriozitatii cu care lucram"- sustine echipa MegaSmile.

5. Tratarea cariilor
Cariile reprezinta rezultatul actionarii unor bacterii ce se formeaza in cavitatea bucala, datorita acizilor prezenti in alimentele pe care le consumam. Asa cum este de asteptat, acesti acizi afecteaza dintii, deteriorand smaltul.
In general, tratarea cariilor trebuie sa se faca in faza incipienta, astfel incat medicul stomatolog sa poata salva dintele printr-un proces cat mai usor, iar pacientul sa nu fie supus unei proceduri dureroase si invazive. Cu toate acestea, daca o carie se afla in stare avansata, atunci medicul poate cere realizarea unui tratament, se elimina nervul, se curata dintele, dupa care se plombeaza.

De ce serviciile clinicilor MegaSmile ar trebui sa devina o alegere importanta?
Intrucat igiena orala este un aspect de care trebuie sa se tina cont mereu, pacientii trebuie sa fie constienti ca un tratament stomatologic de albire a dintilor este esential in obtinerea unui zambet frumos. De aceea, reteaua de clinici MegaSmile poate deveni o solutie ideala la problemele stomatologice ale pacientilor din Bucuresti- si nu numai- oferind tratamente de top, la preturi accesibile: "Pentru remedierea tuturor problemelor dentare, clinica stomatologica MegaSmile indeplineste fiecare cerinta a pacientului, astfel incat, eliminarea problemelor dentare care cauzeaza carii sa fie realizata cu succes, iar fiecare pacient sa se bucure de un zambet curat si sanatos"- echipa MegaSmile.
De altfel, serviciile si tratamentele oferite de reteaua de clinici MegaSmile pot fi verificate in mediul online la pagina web www.megasmile.ro. De asemenea, reteaua de clinici MegaSmile este disponibila, deocamdata, in sectoarele 2, 6 si 1 ale Bucurestiului, urmand ca MegaSmile sa se extinda si in celelalte sectoare ale capitalei.

Autor

 • E-Advertising
 • 0Partener de afaceri

 • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
 • 0732941354