Bucuresti

Club Sportiv Elle's

Club Sportiv Elle's

Detalii club sportiv

Adresa
Bucuresti
Telefon
0724217487, 0771734952
Social links
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 1 luna si 6 zile
Vizualizari
1455

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Club Sportiv Elle's Bucuresti - Sala Aerobic, Fitness si personal trainer ELLE’S Club

sala aerobic si fitness, aqua gym (gimnastica in apa), personal trainer, metoda ELLES, sport de performanta, masaj, acupunctura, biorezonanta magnetica, homeopatie, dieta personalizata

Desi suntem printre cele mai vechi cluburi sportive din Romania, pe noi ne-ai ocolit.

Vrei un trup tip fitness? Vrei sa pierzi din kilogramele inutile? Vrei sa ai mai multa forta si echilibru? Vrei sa ai un corp armonios si tonifiat? Vrei sa ai succes in ceea ce-ti propui?

Ai efectuat diverse “programe de antrenament sportiv personalizate de eliminare a tesutului adipos si tonifiere musculara”si nu ai avut rezultatele dorite? CORPUL tau e obosit, cu celulita, infometat si nu e tonifiat asa cum iti doresti?

Daca raspunsul este afirmativ, atunci echipa ELLE’S te va ajuta sa indrepti aceste neajunsuri.

Ce se urmareste: evolutia cresterii masei musculare, a mobilitatii, a rezistentei si fortei la efortul fizic, raportul intre masa musculara si cea adipoasa, raportul inaltime si greutate, simetria si proportionalitatea.

Daca vrei sa ai probleme de sanatate, atunci du-te si lucreaza (invata) unde nu sunt absolventii (reprezentantii) scolii noastre de formare profesionala sportiva. SANATATEA TA ESTE IN PERICOL!

Echipa ELLE’S, are in componenta sa, pe fondatorul-formatorul clubului sportiv Elena Sofronie (ELLES), si pe Doina Parvu (formator, antrenor si arbitru, kinetoterapeut), persoane autorizate, care formeaza instructori in domeniul sportului.

Te invitam ACUM la noi, sa lucrezi cu reprezentantii (absolventii) scolii noastre! Avem reprezentanti in Romania si in afara ei! Noi iti explicam corect exercitiile, respiratia corecta, ordinea exercitiilor, grupa de muschi care se contracta si care se intinde, nr-ul serii si repetari pentru fiecare nivel de pregatire.

Iti GARANTAM ca nu vei OBOSI si vei avea STARE DE BINE!
Iti CONSTRUIESTI, CONTUREZI si MODELEZI TRUPUL chiar din prima zi! TRUPUL tau va deveni FIT, SEXY si PUTERNIIC, asa cum ti-l doresti, fara sa te infometezi, sa obosesti sau sa recurgi la diuretice, ceaiuri de slabit sau anabolizante!

Remodeleaza-ti trupul cu ajutorul metodei/echipei ELLES (programare).
Te vei INDRAGOSTI de metoda ELLES!
Vei constata ca este ceea ce ti se potriveste, pe termen lung!


Despre clubul sportiv

Clubul Sportiv ELLE‘S Fitness & Beauty Center Bucuresti a inceput activitatea in anul 2005, reusind in scurt timp sa devina cunoscut prin rezultatele sportive obtinute(vezi sectiunea PALMARES si PORTOFOLIU).

C. S. ELLE‘S Fitness & Beauty Center Bucuresti se afla printre primele cluburi din Romania, care organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniul sportului (an 2005), initiatorul proiectului, fiind presedintele-fondatorul-antrenorul clubului sportiv si autorul programelor de antrenament sportiv si nutritionale, Elena Sofronie (ELLES). Instructorii sportivi pregatiti de acest club au devenit PERFORMERI.

Daca iti doresti sa obtii conditie fizica, stare optima de sanatate si un trup tip fitness, in cel mai scurt timp, fara sa obosesti si sa te infometezi te invit la C. S. ELLE‘S Fitness & Beauty Center – Bucuresti . Locul ideal pentru indeplinirea dorintei tale. Efectueaza programul nostru de antrenament sportiv la nivel de campioni (performanta), pentru companii, grup si individual (personalizat), tinand cont de problemele de sanatate sau obiective (preferinte), de la nivel de pregatire incepator, intermediar, avansat si pana la performanta.

Serviciile de calitate oferite cu responsabilitate si pasiune de clubul nostru sportiv, sunt diferite fata de ale celor care au acelasi domeniu de activitate – Activitati ale cluburilor sportive (SRL si CLUB SPORTIV NON-PROFIT). Dovada fiind PERFORMERII nostri si un PORTOFOLIU pe masura profesionalismului echipei ELLE’S.

Noi nu-i consideram pe clienti o afacere, ci ca pe niste prieteni dragi, acordandu-le tututor atentia necesara, interesandu-ne de starea lor de sanatate. Clientii nostri sunt CARTEA noastra de VIZITA. Ei sunt AMBASADORII nostri. Din partea lor am primit pana acum nota MAXIMA – RECOMANDAREA lor.

Punctele noastre forte:
- echipa de specialisti profesionisti, cu pregatire fizica si teoretica, si experienta de peste 24 de ani,
- metodele de antrenament personalizat,
- dietele personalizate,
- rezultatele obtinute de clientii si cursantii nostri,
- rezultatele la nivel competitional al performerilor nostri.

Orar club sportiv

Luni - Vineri: 8:00 - 22:00
Sambata - Duminica: 9:00 - 18:00

Filtre club sportiv

Dotari: Sala Aerobic, Sala de fitness
Program extra: Sambata, Duminica