Bucuresti

Club B52

Club B52

Detalii club

Adresa
Bucuresti, Strada 11 Iunie, nr. 50
Telefon
0753315563
Web
https://www.clubb52.ro/
Social links
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Vizualizari
2879

Voteaza & Distribuie

Prezentare club

Club B52 Bucuresti

Un simplu observator ar spune ca B52, clubul de pe Strada 11 Iunie, Nr. 50 din Bucureşti, este...doar un club. Un „connaisseur” ştie că B52 este o stare... O stare cu rădăcini adânci în B52 Vama Veche.

Clubul B52 a fost un pariu pus în 2002. A devenit realitate în 2003, în Vama Veche, şi s-a numit, preţ de o lună, „Suerte”, pentru ca la jumătatea lui iulie a aceluiaşi an numele terasei să devină „ B52”.
Pariul de la care a pornit povestea B52 era că în Vama Veche nu mai poţi să aduci înapoi sentimentul de Vama Veche. Dar B52 a reuşit: a reuşit să aducă împreună oameni cu acelaşi feeling, care se simt bine, se distrează şi se relaxează împreună. Şi a mai reuşit ceva: să „fure” o părticică din spiritul Vamei şi să o aducă în Bucureşti.

În 2004, după ce am tras obloanele în septembrie în Vamă, am adunat cutiile de bere, pet-urile şi meduzele, ne-am scuturat de nisip, alge, miros sărat în nări, mahmureală...şi am venit să continuăm povestea şi în Bucureşti, pe Popa Tatu 4, colţ cu Ştirbei Vodă. Unde ne găsiţi şi azi, cu acelaşi feeling pozitiv.

În cei şase ani de la lansare, B52 a trecut prin multe experienţe frumoase – am găzduit o mulţime de concerte, evenimente, şi chiar şi emisiuni de televiziune („B52”, în 2005 şi „Acustic”, în 2006, ambele la postul muzical TV Klumea). Şi avem de gând să promovăm în continuare aceeaşi stare de bine, prin noi petreceri, concerte, evenimente şi...tot felul de băuturi de prin meniu, sau scornite pe moment – fie shot-uri, halbe de mojito, cocktailuri sau long drink-uri corecte.

Un lucru cu care toţi cei care au gustat din „experienţa” B52 sunt de acord este starea pozitivă, atmosfera relaxant-amuzantă pe care o degajă locul şi toţi cei care „activează” în jurul, de-a lungul şi de-a latul barului...animaţi de o muzică tare ca un „Flaming Lamborghini”, ce ţi se urcă instant la cap şi te aruncă dintr-un „chill” de 9 seara într-o călătorie spectaculoasă prin reggae, hip-hop, alternativ, rock sau DnB. Pentru că da, unul dintre cele mai importante lucruri din B52 şi „lipiciul” care ne aduce împreună şi te face să revii mereu este muzica.

Te aşteptăm cu petreceri până dimineaţa, cu băuturi inedite, cu un amestec de nostalgici, nou-veniţi, curioşi sau „de-ai casei”, care dau locului farmecul lui specific.

Concluzia: B52 este un loc, o stare de spirit, un amalgam de aminitri sau descoperiri printre care ai toate şansele să regăseşti acea stare dulce-amorţită de apus, sau poate sentimentul de energie care te cuprinde când te arunci pentru prima dată în valuri.

Orar club

Luni - Duminica: 18:00 - 24:00

Filtre club

Muzica: House, Oldies
Tip club: Indoor
Capacitate: intre 100 si 300 persoane
Facilitati: Ring de dans, Scena
Program extra: Sambata, Duminica