Bucuresti

Club Frame

Club Frame

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Bulevardul General Gheorghe Magheru, nr. 38
Telefon
0730117703
Web
http://frameclub.ro/
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
2036

Voteaza & Distribuie

Descriere

Situat chiar in inima orasului, pe Bd. Magheru, nr. 38, la statia de metrou Piata Romana, Frame este un concept urban si versatil.

A fost infiintat in 2003 de Dragos Buliga, preluat apoi de Dragos Bucur si Bogdan Dumitrache, iar in prezent ii apartine lui Cristian Popescu. FRAME s-a nascut din dragoste pentru cinematografie; postere cu actori, cadre din filme si imagini retro sunt elemente care fac parte din decor.

Este locul ideal pentru proiectii de filme, discutii din sfera cinematografica si petreceri in timpul festivalurilor tematice. Sunt prilejuri de a intalni oameni din lumea filmului, actori si regizori, critici si bloggeri.

Si pentru ca este un loc versatil, FRAME este deschis tuturor celor care ajung in Piata Romana si vor sa bea o cafea si sa manance un sandvici. De asemenea, avand o capacitate de 100 de locuri si separeuri, la FRAME se organizeaza evenimente corporate, petreceri aniversare, seri de karaoke si de jocuri, concerte live.

Pentru iubitorii de cocktailuri si pentru a prelungi placerea vizionarii unui film, aici se poate bea un cocktail Eyes Wide Shut, Godfather, Psycho sau Star Wars. Vei gasi unul dintre locurile cu cea mai mare varietate de cocktailuri; in plus, daca iti doresti un cocktail care nu exista in meniu, barmanii FRAME sunt disponibili sa il pregateasca pentru tine!