Bucuresti

Club Sportiv Aqua Team

Detalii club sportiv

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Mosilor, nr. 88, sc. B, et. 5, Mansarda
Telefon
​0741491494
Web
http://www.cursuri-inot.ro
Categorie
Cluburi sportive
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
1942

Voteaza & Distribuie

Prezentare club sportiv

Ce ne dorim noi este sa cream adevarata legatura dintre copii si inot, sa-i ajutam sa descopere lumea sportului acvatic si sa ajunga sa vada in ea toate bucuriile si greutatile care vin pe drum, care te ajuta sa te formezi mai ales ca om.
De aceea spunem cu toata increderea ca misiunea noastra este sa imprietenim copiii cu inotul si sa fim un sprijin pentru copiii talentati, pentru a ajunge pe din ce in ce mai multe podiumuri nationale si internationale.

Inot pentru incepatori, inot de performanta, pentru copii si adulti.

AfterschoolMini-vacanta zilnica in care continui sa inveti.
Cine mai are chef de scoala dupa scoala? Orice copil cu minte activa si plin de energie. Mai ales ca nici nu seamana prea tare cu rigoarea orelor de clasa. Nu exista catalog – doar un amestec sanatos de spirit de echipa si de aer de competitie.
Inot, partide de sah, modelare de hartie, cursuri de engleza, lectii de dans – sunt atat de multe atractii, incat programul va parea scurt. In spiritul muncii serioase pentru obtinerea victoriei, copiii vor fi stimulati sa se concentreze pe efectuarea temelor pentru acasa si a muncii suplimentare, pentru a sarbatori apoi recompensa – distractia in cadrul activitatilor practice si de relaxare.
Chiar daca cei doi profesori sunt specializati pe mai multe subiecte – materiile uzuale pentru invatamantul prescolar si primar, dar si matematica, economie si management, stiu mai bine ca oricine sa vorbeasca pe intelesul copiilor. Asadar, vor fi mai multe reprize de cate 50 de minute de joaca amuzanta prin care se invata lucruri serioase. Intercaland activitatile de clasa cu antrenamentele, dinamica orelor este astfel gandita incat grupele sa nu fie mai mari de 8 – 10 copii la un profesor.
Ai o multime de motive sa-ti inscrii copilul la Aqua Team Aftershcool:
 1. copiii claselor I –IV sunt bineveniti de luni pana vineri, intre orele 12:00 si 19:30 – in timpul in care parintii sunt prinsi cu alte obligatii, copiii se joaca si invata sub supraveghere specializata.
 2. cursurile se tin in incinta Club Miramar, intr-o sala cu dotari care permit atat studiul, cat si relaxarea.
 3. grupele sunt mici, deci profesorul poate croi o relatie personala cu copiii si poate incuraja ambitia de afirmare personala a fiecaruia.
 4. profesorii Aqua Team Afterschool stiu sa coboare de la catedra pana la nivelul pustilor, constienti in fiecare clipa ca lucreaza cu copii si capabili sa reinventeze metodele de predare in acord cu principiul pedagogiei care spune ca “un copil nu e niciodata de vina, adultul trebuie intotdeauna sa gaseasca solutia potrivita”
 5. copiii sunt preluati de la scoala*, iau masa de pranz, apoi invata, se joaca si se antreneaza impreuna.
 6. meniul de pranz cuprinde trei feluri, adaptate nevoilor nutritionale ale micilor sportivi aflati in crestere.
 7. antrenamentele de inot se tin dupa un orar stabilit de antrenor, in functie de performantele individuale ale fiecarui copil.
 8. activitatile optionale sunt diverse:
  • cursuri de dans – marti si joi, 17:00 – 18:00
  • cursuri de engleza – luni si miercuri, 16:30 – 17:30
  • cursuri de sah – marti si vineri, 16:30 – 18:30
  • atelier de abilitati practice: quiling si origami – luni, 17:30 – 18:30

Filtre club sportiv

Sporturi: Dansuri sportive, Inot, Sah
Dotari: Bazin de inot, Sala gimnastica