Bucuresti

Colectia „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
208

Voteaza & Distribuie

Descriere

Colecția „In memoriam Oscar de la Renta” a Andreei Dogaru a extaziat francezii! București, 21 mai: Andreea Dogaru, unul dintre cei mai apreciați designeri români ai noului val, a extaziat publicul francez cu colecția sa „In memoriam Oscar de la Renta”. Românca a fost invitată la festivalul internațional de modă Strasbourg Fashion Days 2015, iar creațiile sale au fost alese de către organizatorii festivalului să fie expuse în vitrina centrului comercial de lux Printemps, alături de colecțiile celor mai mari branduri din lume!

Andreea Dogaru este pregătită să atragă atenția și admirația iubitorilor de modă din Franța și cu rochiile sale din colecția gotică Lilith, care vor fi prezentate astăzi, 21 mai, în cadrul unui spectacol îndrăzneț și noncoformist la Strasbourg Fashion Days 2015.
Până atunci, alte ținute elegante semnate de Andreea Dogaru, cele din colecția „In memoriam Oscar de la Renta”, cu țesături florale delicate și culori vii, sunt admirate și la intrarea unuia dintre cele mai de lux mall-uri din Strasbourg.

Strasbourg Fashion Days este un important festival internațional dedicat designerilor din întreaga lume. Evenimentul este, totodată, și unul dintre evenimentele europene must-see iar ediția din acest an propune o temă încântătoare: Fashion Love & Peace.

Despre Andreea Dogaru
Andreea Dogaru este unul dintre designerii români cu potențial internațional care a intrat în industria modei în anul 2010. La scurt timp după la lansarea primei colecții, în 2011, Andreea a primit distincțiile „Designerul anului în România” și „Designerul cu cea mai rapidă ascensiune”. Ulterior, în 2013, Andreea Dogaru a primit și premiul pentru „Cel mai bine cotat designer român" iar în 2014 a fost desemnată din nou ca fiind „Designerul anului”.
De-a lungul timpului, personalități precum Teo Trandafir, Adelina Pestrițu, Claudia Neghina sau fetele de la Amadeus, dar și artiști internaționali precum actrițele Erika Eleniak și Michelle Rodriguez au îmbrăcat haine realizate de Andreea Dogaru.