Referendum pentru familie
Bucuresti

Com Nico Serv

Com Nico Serv

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 594
Telefon
0213160853, 0213161803
Fax
0213161174
Web
www.comnicoserv.ro
Categorie
Piese auto - service auto
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
2737

Voteaza & Distribuie

Descriere

Com Nico Serv Bucuresti

Nico Tyres este un magazin online de anvelope construit pentru a fi mai aproape de clientii nostri, pentru a le oferi informatii, confort si rapiditate atunci cand au nevoie de anvelope pentru echiparea autovehiculelor.
In spatele Nico Tyres se afla o echipa de profesionisti, echipa Com Nico Serv, echipa celui mai mare distribuitor de anvelope din Romania, gata sa satisfaca orice cerinta legata de domeniul anvelopelor. Prin intermediul acestui site puteti achizitiona anvelope online, puteti primi informatii cu privire la siguranta dumneavoastra si ajutor in indentificarea anvelopelor potrivite pentru autovehiculul dumneavoastra.
Nico Tyres are la baza tehnologie de ultima ora, pentru a facilita cautarea si identificarea anvelopelor de care aveti nevoie.
Pe Nico-Tyres.ro puteti alege dintr-o gama larga de marci si modele, de la anvelope premium sau anvelope scumpe, pentru cei care isi doresc cele mai bune produse pentru autoturismul propriu, pana la anvelope de buget sau anvelope ieftine, toate avand un bun raport calitate-pret.