Bucuresti

Compact Leasing Bucuresti

Compact Leasing Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Soseaua Nicolae Titulescu, nr. 1, bl. A7, sc. 1, ap. 16
Telefon
0213129857, 0744586724
Fax
0213129982
Web
www.compact-rentacar.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
2613

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Compact Leasing Bucuresti

Compact Leasing - Rent a car va ofera servicii de inchiriere masini in regim rent a car in Bucuresti si in alte orase din Romania. Pentru inchiriere masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara.
La firma noastra gasiti ,masini de inchiriat in regim rent a car care acopera toate segmentele pietei auto, de la sedanul de oras care se distinge prin eleganta designului, pana modele mini, foarte apreciate in conditiile unui trafic aglomerat din zonele urbane. Va oferim posibilitatea de a efectua rezervari online prin intermediul formularului electronic existent in acest site si astfel accesul la inchirierea masinilor facandu-se mult mai facil.
Pentru a te deplasa rapid in Bucuresti sau in Romania ai nevoie de o masina buna pe care o poti avea prin serviciul de rent a car al firmei noastre, o masina sigura care sa faca fata conditiilor de trafic din Bucuresti si care sa confere si confortul necesar.
Masinile inchiriate in regim rent a car de la compania noastra, va ofera mobilitate, siguranta si confot. Vehiculele nu au marcaje sau inscriptii specifice serviciului de inchirieri auto. Mai mult, de la Compact Leasing - Rent a car, clientul poate inchiria, odata cu autoturismul, si alte echipamente: scaun pentru copil, GPS sau lanturi pentru zapada.
Parcul de masini este constituit din autoturisme noi, intretinute conform prescriptiilor producatorilor. Personalul nostru specializat realizeaza o verificare minutioasa a fiecarei masini inaintea predarii acesteia catre client. Pentru inchiriere masini pe o prioada de timp mai mare, preturile sunt negociabile. Masina poate fi preluata si returnata la locatia dorita de client. De asemnea, va punem la dispozitie pentru inchiriere masini in regim rent a car cu sofer.
Un accent deosebit il punem pe confortul si siguranta clientilor nostri, masinile fiind dotate cu AC, ABS, AIR BAG, Radio-CD.
Raportul calitate-pret al serviciilor oferite este cel mai bun din piata,iar satisfactia clientilor nostri este obiectivul nostru prioritar.
Ne straduim permanent sa dezvoltam serviciile noastre, intelegand ce reprezinta MOBILITATEA in afacerea si viata dumneavoastra.