Bucuresti

Concert Alina Manole

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
957

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 martie 201521:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert aniversar Luna Patrata 6 by Alina Manole
Au trecut 6 ani de la lansarea unui album care a pus amprenta unui gen muzical aparte si a „oficializat” prezenta artistica a unei cantautoare speciale. Albumul se numeste Luna Patrata, artista - Alina Manole. Din anul 2009, cand a avut loc debutul oficial, marcat cu atributul de „lansare perfecta”, si pana in 2015, muzica Alinei s-a imbogatit cu inca trei materiale discografice: „Cu drag” , „Dragoste in 3” si 'Fericirea de Luni”, al caror ecou a fost surprinzator poate pentru muzica necomerciala din Romania.

Albumele Alinei isi au locul pe care il merita, in spatiul atat de special, al oamenilor inteligenti si cultivati, si au fost primite exemplar nu doar de public, ci si de critica muzicala si de mass-media.

Concertele Alinei Manole reprezinta insa o experienta intima, personala. Nu exista un pattern pentru concerte, exista doar dezvaluiri care se intampla de fiecare data Altfel. Nu vorbim despre muzica pudibonzilor ci de muzica iubitilor, amantilor, ascunsilor, visatorilor. Experienta unui concert are darul de a umple spatiul intim al ascultatorului cu parte din experienta unui performance de teatru: e concert-poveste iar publicul, indragostit de femeia-artist care recunoaste si marturiseste iubiri-tabu revine, din nou si din nou, in spatii intotdeauna neincapatoare.

In fiecare an, Luna Patrata isi are aniversarea ei. Este modul prin care Alina Manole celebreaza Dragostea la care visam cu totii, in 2, cuplul perfect, pana la capatul zilelor. in stilul care deja a consacrat-o artista spune ca si amantii au Luna lor Patrata....

Bestmusic prezinta aniversarea Lunii Patrate de anul acesta. Locul ales pentru acest eveniment este clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti - spatiu generos, cu un calendar de evenimente de elita, in conditii impecabile pentru public si pentru artisti. Va asteptam la concertul aniversar pe 12 martie, la ora 21:00 la Hard Rock Cafe

Formula de scena o va aduce pe Alina Manole alaturi de cei mai buni muzicieni ai momentului: Raul Kusak, Claudiu Purcarin, Adrian Flautistu, Dan Nicolau. Ca de obicei va exista cel putin o surpriza muzicala, in exclusivitate pentru cei care vor veni la concert!!!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta