Bucuresti

Concert Butterflies in My Stomach

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
699

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 aprilie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

"Live in The Lounge" – cu Butterflies in My Stomach, la The Ark

Butterflies in My Stomach va concerta in premiera la The Ark in cadrul evenimentelor "Live in The Lounge" vineri, 29 aprilie, de la ora 21:00. Cu un stil muzical emancipat si cosmopolit, trupa va oferi o experienta unica intr-o atmosfera lounge, marca The Ark.

Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute tinere trupe de nu-jazz, funk si acid jazz din Romania. Formatia prezentata de BBC Romania drept una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul la noi, a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de Sony si publicatia Billboard in anul 2006. Formata din 6 artisti talentati, Butterflies in My Stomach a avut numeroase concerte in tara dar si aparitii la cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri autohtone: Stuffstock, Fan Fest, Peninsula si NewJazz.

Saptamana aceasta, The Ark va oferi sansa unei auditii live ale pieselor de pe primul album – "Magic Store" - ,,o premiera discografica romaneasca a unui stil muzical complex si elevat ... o poveste comuna tuturor celor care au trait, macar o data sau macar pentru cateva ore, emotia indragostirii, a pierderii de sine, a haosului fericit."

Despre fluturii din stomac vorbim cu totii. Unii o fac in mod public, deschis, cu zambet si lumina in ochi.. Butterflies in My Stomach canta despre asta vineri, 29 aprilie, la The Ark.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte