Bucuresti

Concert CRAZY TOWN

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 12 luni si 3 saptamani
Vizualizari
237

Voteaza & Distribuie

Descriere

Duminica, 21 ianuarie – Concert Crazy Town
Celebra trupa a anilor 90 si 2000, CRAZY TOWN, cânta la Bucuresti pe 21 ianuarie, de la 21:30, la Hard Rock Cafe! Special pentru acest show, nu vor fi mese în fața scenei.

Formată in 1995, trupa a devenit celebra pentru hitul "Butterfly" (Numarul 1 in Billboard Hot 100), piesa care a propulsat albumul de debut "The Gift Of Game" să vândă peste 1.5 milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei este "The Brimstone Sluggers" și a fost lansat in 2015, iar piesa "Born to Raise Hell" a ajuns în topurile americane acum 2 ani. Trupa a participat recent în concerte alaturi de Drowning Pool și Puddle Of Mudd în cadrul turneului care purta numele de "Epic", unde au mai urcat pe scena trupe precum Alien Ant Farm, Fuel sau P.O.D.

În deschidere vor cânta: FOR THE WIN (USA) și CONFESSIONS OF A TRAITOR (UK).

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică IaBilet (iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 40 lei, cu loc la masă, în sală;
- 25 de lei, fără loc, în faţa scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.