Bucuresti

Concert de Desen

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Vizualizari
758

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 28 octombrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert de Desen: Live performance Kati Richenbach pe muzica compozitorului Karheinz Stockhausen in interpretarea Ansamblului Propuls.

Goethe-Institut Bucuresti impreuna cu Ansamblul Propuls va invita la un nou concert-premiera in Romania, duminica, 28 octombrie, de la ora 19:00, in Sala „George Enescu" a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti: Un compozitor legendar, o lucrare pentru orice harta astrologica: Karlheinz Stockhausen - Tierkreis (Zodiac). Un fascinant „concert de desen" in care se intalnesc Zodiac – lucrare apartinand legendarului creator german Karlheinz Stockhausen si desenul live in performance-ul artistei elvetiene Kati Rickenbach.

Celebra pentru romanele grafice publicate si pentru activitatea de editor al revistei Strapazin, Kati Rickenbach se alatura Ansamblului Propuls si abordeaza intr-un mod exceptional si inovativ practica desenului live. „Concertele de desen" sunt specifice, de obicei, unor zone muzicale precum electro, pop sau muzica improvizata, iar in Romania singurele evenimente de acest tip au fost realizate prin colaborarea dintre muzicieni electro si street artists.