Bucuresti

Concert Grimus

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 11 luni si 2 saptamani
Vizualizari
795

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 26 ianuarie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Concert aniversar Grimus: 10 ani "In a Glimpse" la Arenele Romane din Bucuresti!
2016 este anul in care Grimus sarbatoreste zece ani de cariera. In 2006 a inceput povestea trupei din Cluj, o istorie ce i-a purtat pe cei sase membri prin locuri care mai de care mai neasteptate, intamplari artistice cu final neprevazut si incursiuni creative. Rezultatele au fost, printre altele, trei albume (Panikon, Egretta si Emergence), participari la festivaluri internationale precum Sziget (Ungaria), EXIT (Serbia), Rock for People (Cehia), Eurosonic (Olanda), Arezzo Wave (Italia), Waves Viena (Austria) sau Saraang (India), dar si concerte in deschiderea unor trupe ca Red Hot Chili Peppers, Placebo, Hurts, Deep Purple sau Roxette.

Zece ani mai tarziu, Grimus isi spune povestea si live, aceasta urmand a fi sarbatorita printr-un concert aniversar ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti, in cort incalzit, pe 26 februarie.

Cei sase clujeni (Vali, Bogdan, Cristi, Lehel, Tamas si Titus) vor avea alaturi invitati, artisti si trupe prietene cu care au impartit scena de-a lungul celor zece ani de istorie Grimus, dar si fosti membri din vremurilede inceput ale formatiei.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta