Bucuresti

Concert Kitaro

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1588

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 2 martie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Kitaro este universal recunoscut ca arhitect fondator al muzicii New Age. Diversele sale colaborari solide si compoziții rezonante, multi-texturate sfidează cu adevărat constrangerile de orice gen. Castigator al premiilor Grammy si Globul de Aur, Kitaro a atras aprecierea globală in decursul a peste trei decenii de activitate. Sunetele muzicii sale sunt o fuziune extrem de reusita intre diferite culturi, tehnici și sfere de constiinta si vor fi sustinute pentru prima data in prezenta spectatorilor de la Sala Palatului, in data de 2 martie 2014.

Pe langa cele mai reusite compozitii ale sale ce vor fi interpretate in cadrul concertului de la Bucuresti, Kitaro va include in playlist-ul serii piesele de referinta de pe noul album intitulat ”Final Call”, lansat in luna septembrie a acestui an, material discografic ce reprezinta in viziunea artistului, un omagiu adus propriei vieți din respect pentru natură .

”Final Call” este o abatere de la seria albumelor Kukai. În timp ce materialele discografice Kukai erau inspirate de evenimentele din 11 septembrie (SUA) concretizate in declarații artistice construite și înregistrate ca un mijloc de a-i unifica pe toti oamenii , ”Final Call” este un proiect special preocupat de modul în care tratăm planeta.

Kitaro afirma ca planeta în sine se degradeaza și ne avertizează cu privire la posibilele consecințe grave dacă nu vom aborda în timp util toate problemele la nivel mondial. Muzica de pe ”Final Call” este un apel la acțiune și o călătorie de introspecție pentru ascultător, pentru a-i ajuta pe oameni sa descopere metode pentru tratarea planetei noastre și sa le puna in practica.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta