Bucuresti

Concert Magnum Opus

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 saptamani si 8 ore
Vizualizari
629

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 10 aprilie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Marti, 10 aprilie, ora 19:00 - Concert Magnum Opus, Secret Society, A-Chord

Magnum Opus s-a format la inceputul verii anului 2010, cand Andrei Tiu si Mihnea Sechely, fosti colegi de trupa, s-au hotarat sa inceapa un nou proiect personal. Primele concerte au avut loc in toamna, iar pe parcurs au avut loc cateva schimbari in componenta formatiei, ajungandu-se, la inceputul acestui an, la formula actuala. Desi adolescenti, membri trupei au incercat inca de la inceput sa-ti creeze un stil reprezentativ si original, care sa ii identifice pe scena larga a muzicii rock romanesti. Acest stil, rezultat al tuturor influentelor si ideilor membrilor trupei, poate fi observat cu usurinta in compozitiile proprii.

A-Chord - In anul 2009 Bugalete Alexandru impreuna cu un coleg de facultate, Socarici Andrei (chitara), si un vechi prieten, Ionescu Mihai (tobe), se hotarasc sa puna bazele unei trupe muzicale. Dupa amenajarea spatiului unde urmau sa se tina repetitiile (sub...solul casei tobosarului ),trupa a inceput cautarea unui solist vocal, dupa cateva luni, in componenta trupei isi face aparitia Platon Ionut (chitara). Cu timpul formatia a lucrat la cateva compozitii proprii, acestora adaugandu-se si piesele create de Ionut Platon pana la momentul respectiv. In urmatorul an, stilul trupei incepe sa prinda contur, ocazie cu care Andrei Socarici este stabilit ca solist al trupei iar Ionut Platon si Bugalete Alexandru backing vocals.

Secret Society s-a format in vara anului 2010, dar aproape toti membrii actuali cantau deja impreuna de un an in cadrul Academiei de Rock a lui Adi Manolovici. La inceputul anului 2011, Victor s-a alaturat formatiei, la tobe. Trupa abordeaza rock-ul anilor '70 - '80: Pink Floyd, Deep Purple, Ozzy Osbourne, Bon Jovi, dar se axeaza in principal pe compozitii proprii.

Secret Society este formata din Andrei Manea la voce si chitara, Tiberiu "Tibi" Ciocarlie la chitara ritm si solo, Vlad Muresan la chitara ritm si solo, Catalin Ungureanu la bass si voce secundara, Victor "Rammy" Vrabete la tobe si voce secundara si Valentin Brabete la pupitrul de mixaj. In prezent, dupa plecarea temporara a lui Andrei Manea si Tiberiu Ciocarlie in strainatate pentru urmarea studiilor superioare, Vlad, Catalin si Victor continua sa tina trupa Secret Society vie prin interpretarea melodiilor proprii intr-o formula noua.Retele sociale: http://www.facebook.com/pages/Secret-Society-Ro/


Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte