Bucuresti

Concert Maria Raducanu

Concert Maria Raducanu

Detalii petrecere/concert

Telefon
0727703703
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
800

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 februarie 201821:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Maria Raducanu este o cantareata cu o voce de tip soprano si cu o gama interpretativa ampla, reusind sa combine intr-un mod inedit jazz-ul, etno-jazz-ul, romantele, muzica veche europeana, fado, blues-ul cu muzica populara romaneasca.

Boema prin definitie, Maria Raducanu afirma despre ea faptul ca “Idealul meu de eleganta este stilul romantic, un pic scapatat. Viata mea zilnica este plina de contraste la fel si cantul meu”. Prea multe genuri muzicale rostite prin aceeasi voce? Da, este posibil cu talentul muzical al Mariei Raducanu.

Muzica fado, muzica traditionala a Portugaliei, reuseste prin ritmurile sale pasionale sa redea sentimente puternice de iubire, dor, nostalgie si regret. Blues-ul, gen muzical ce-si are originea in folclorul afro-americanilor, venereaza iubirea in toate formele ei. Dorul, revolta, instrainarea, tristetea, ura si regretul sunt oglindite si in doina specific romaneasca. Iar despre jazz, nici nu mai incape vorba…o impletire savuroasa de ritm si simtire.

Poate va intrebati ce ar iesi bun din acest mixaj de stiluri muzicale oarecum convergente insa atat de complexe? Cu siguranta un concert plin de un romantism vitalizant; o seara plina de acorduri suave de chitara.

Va asteptam asadar, alaturi de Maria Raducanu si pianistul Sorin Terinte, la o experienta inedita ce rascoleste simtirile si ne poarta catre momente de neuitat.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta