Referendum pentru familie
Bucuresti

Concert Nikos Vertis Live la Sala Palatului

Detalii

Social links
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 8 luni si 2 saptamani
Vizualizari
195

Voteaza & Distribuie

Descriere

Superstarul muzicii grecești, în concert la București
Nikos Vertis Live la Sala Palatului
SOLD OUT - Vineri, 16 martie, ora 20:00
Nikos Vertis, cel mai popular artist al Greciei, revine în România cu un concert live de excepție, care va avea loc pe 16 martie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.
Spectacolul este déjà sold out, iar la insistentele publicului organizatorii încearcă să adauge încă o zi cu un concert la Bucureşti în agenda plină a artistului
Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, special pentru toate femeile - sărbătoritele lunii Martie, cu piese noi, de exceptie, un spectacol construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 16 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat – Nikos Vertis.

Interpret, compozitor şi textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de success, cu turnee efectuate în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține, Nikos Vertis fiind recunoscut nu doar cel mai popular artist, dar şi cu un respect deosebit pentru public.

Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, Nikos Vertis fiind acompaniat de propria orchestră de muzicieni.

Primii 500 de spectatori care au cumpărat bilete la categoria VIP vor primi câte un mărţişor cu poza artistului.
În cazul prorgamării unui al doilea spectacol, biletele se vor putea achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe bilete.ro, vandbilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro, entertix.ro.

ATENŢIE! Biletele se achiziţionează numai din punctele mai sus menţionate care sunt recomandate de către societatea organizatoare pentru a se evita cumpărarea unor falsuri, şi nu de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul în care, totuşi, s-au achiziţionat bilete şi din alte puncte decât cele agreate, vă rugam insistent să sunaţi la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor înainte de ziua spectacolului.
Info : 0722.408.143, 0745.171.770, 0747.057.222.