Bucuresti

Concert Scarlet Aura

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
149

Voteaza & Distribuie

Descriere

Scarlet Aura a anunţat trupele de deschidere pentru concertul din 27 aprilie din Quantic!
Scarlet Aura a anunţat în cadrul emisiunii „Neaţa cu Răzvan şi Dani” cine va deschide concertul ce marchează lansarea albumului „Falling Sky” în România. Cele două trupe care vor urca pe scenă pe 27 aprilie în clubul Quantic din capitală sunt formaţia autohtonă Etheric şi muzicienii bulgari din Krossfire! Prezenţa Scarlet Aura în emisiunea „Neaţa cu Razvan şi Dani” a fost şi prima apariţie a trupei în noua formulă, cu Sorin Ristea la tobe. Momentul poate fi urmărit pe linkul acesta: http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/muzica/scarlet-aura-youre-not-alone-id635658.html

Trupa Etheric s-a format în vara lui 2016, din dorinţa de a aduce in faţa publicului un metal melodic cu accente progresive. Trupa a lansat primul single, “Losing Control” în septembrie 2016, urmând ca în decursul acestui an să lanseze albumul de debut. Până la momentul primului lor turneu, nu pierdeţi şansa să ii vedeti pe scena, pe 27 aprilie în Quantic!
Originară din Plovdiv, trupa Krossfire se numără printre cele mai apreciate nume ale metalului cu influenţe power/progresiv din Bulgaria. Activă încă din 2001, trupa a lansat deja două albume: „Learning To Fly” (2012) şi „Shades Of Darkness” (2016). Krossfire au cântat în deschiderea concertelor legendelor de le Jag Panzer şi Pungent Stench, vor urca pe aceeaşi scenă cu Evanescence şi Guano Apes în această vară, iar pe 27 aprilie vor concerta în premieră pentru publicul român.
https://youtu.be/6XSumyAgV7k

Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album "Falling Sky" în club Quantic din Bucureşti pe 27 Aprilie!Invitaţii speciali, momentele surpriză dar şi play-listul pe masură promit publicului o seară de excepţie!
Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records" - albumul "Falling Sky" a fost adus în atenţia publicului de catre Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în Octombrie anul trecut. Albumul conţine 11 melodii, dintre care un bonus track - radio edit ;i a fost produs de celebrul Roy Z - producatorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor nume mari ale scenei internaţionale.
Mai jos puteţi urmări video clipul 3D al piesei „My Own Nightmare”, de pe albumul „Falling Sky”
https://youtu.be/vD7FYr0XpMc
În prezent Scarlet Aura înseamnă: Aura Dănciulescu – voce, Mihai Dănciulescu – chitară şi voce, Cătălin Ungureanu – bass şi voce, Sorin Ristea – tobe.

Biletele pentru concertul din 27 martie se găsesc, în format electronic, pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet (Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex -, Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara)