Bucuresti

Concert Suie Paparude

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 saptamani si 5 zile
Apartine de
Club Colectiv
Vizualizari
656

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 19 aprilie 201421:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

In contrast cu atmosfera pascala din noaptea Invierii, in noul stabiliment urban COLECTIV din Piata Bucur (fosta Fabrica Pionierul) va avea loc o noua editie a petrecerii Dansul si Avansul. Invitatii serii sunt Michi, Bean si Dobrica, intr-un cuvant SUIE PAPARUDE.

Șuie Paparudepoartă din `93 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale românești pornit din underground. Michi, Dobrică și Bean împrospătează continuu atmosfera noastră sonoră cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice
De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), formatia reuseste sa surprinda publicul, sa il captiveze si fidelizeze, reinventand permanent sunetul si generand hit dupa hit pe parcursul a 8 albume. Piese ca si “Mutatia” , “Ajutor”, “Scandal” , “Armada verbala”, “Pentru inimi”, “Cea mai buna zi”, “Soundcheck” sau „E suflet in aparat” au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.
UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor „Dansul si Avansul”, iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovedit a fi un mix perfect intre boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba si beaturi tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks.
NotSoCommonDJ și The Basstard intregesc line-up-ul editiei #11 de „Dansul si Avansul”.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta