Bucuresti

Concert The Manhattan Transfer

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
725

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 11 noiembrie 2011 20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Multimplu laureata a premiilor Grammy si totodata una dintre cele mai longevive prezente pe scena jazz-ului international, The Manhattan Transfer se va afla toamna aceasta pentru prima data in Romania, pentru un concert de fusion vocal jazz autentic! Organizat de Emagic, spectacolul va avea loc pe data de 11 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Programat initial pe 6 noiembrie, concertul trupei The Manhattan Transfer a fost reprogramat pentru data de 11 noiembrie ca urmare a unor modificari de ultim moment aparute in programul turneului. Schimbarea datei nu va afecta valabilitatea biletelor achizitionate deja, acestea ramanand valide pentru seara de 11 noiembrie.

Tim Hauser, Erin Dickins, Marty Nelson, Gene Pistilli si Pat Rosalia sunt cei care au pus bazele grupului The Manhattan Transfer la inceputul anilor `70, in New York, Tim Houser fiind singurul membru prezent si astazi in componenta trupei care a suferit mai multe schimbari de-a lungul timpului. Au inceput sa cante prin numeroase cluburi, sali de spectacole si cabaret, devenind in foarte scurt timp una dintre principalele atractii de muzica live ale New York-ului.

A urmat debutul discografic cu un album onomim care avea sa le aduca membrilor trupei chiar mai mult succes decat s-ar fi asteptat. Dupa mai multe aparitii in emisiuni tv de varietati si divertisment, The Manhattan Transfer a fost invitata sa devina gazda propriulul show de televiziune, ce urma sa fie difuzat saptamanal pe CBS. Curand, si Europa avea sa fie cucerita de farmecul grupului american, urmatoarele doua albume, Coming Out and Pastiche, aducandu-le si primele pozitii de top in clasamentele europene, Chanson D’amour fiind una dintre cele mai ascultate piese la radiourile din Marea Britanie si Franta.

Filtre petrecere/concert

Ocazii speciale: Concerte