Bucuresti

Concert Andre Rieu la Budapesta Budapesta (Ungaria - Ungaria)

Detalii

Categorie
Oferte/Pachete Turistice
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
869

Voteaza & Distribuie

Descriere

Localizare: Hotelul se situează în sectorul VIII. al Budapestei, la poarta centrului comercial Corvin, recent inaugurat şi a aleii Corvin. Hotelul este uşor accesibil şi cu mijloace de transport în comun şi cu autoturisme; plasamentul dă garanţia la o şedere liniştită, netulburată în vecinătatea directă a centrului zgomotos a Budapestei. La un minut de plimbare din Strada Vajdahunyad nr.18. unde se deschide Bo18 Hotel***Superior, vă aşteaptă multe locuri de distracţie, de cumpărături, restaurante şi discoteci care oferă un răgaz pentru turişti.
Facilităţi hotel: Recepţie non-stop, Recepţionare şi transmitere fax, fotocopiere documente ( xerox ), Apel de trezire, Organizarea programelor, valorificarea programelor, Servicii de spălat rufe expres, Supraveghere copii, Transfer de la / la aeroport, Limited parking, Mic dejun îmbelşugat de tip bufet, Posibilitate de prelungire a luării micului dejun (07 – 10AM), Sortiment bogat de meniu la prânz, cină pentru persoane individuale şi pentru grupuri (în caz de comenzi anticipate), Infrasaună, Saună finlandeză, Aparate fitness multifuncţionale, Jacuzzi, Camere pentru nefumători, Internet WI-FI gratuit în incinta hotelului.
Dotări camere: Cheie magnetică, Mini bar, Seif de mărimea unui laptop, Televizor cu ecran plat (26”), Aparat de aer condiţionat reglabil, Masă de birou, Oglindă, Telefon, Uscător de păr, Baie cu cadă/ baie cu cabină de duş, Suport pentru valiză, Posibilitate de preparat cafea şi ceai ( contra cost), Halat de baie,papuci de baie (la solicitare- contra cost ).
- tarifele pentru concertul Andre Rieu la Budapesta sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitati pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
- prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;