Bucuresti

Concert Antimatter

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1080

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 22 septembrie, ora 21:30 – Concert ANTIMATTER
Joi, 22 septembrie, de la ora 21:30, METALHEAD vă invită la Hard Rock Cafe, pentru o seară magică alături de britanicii de la Antimatter.
Înfiinţată în 1997 de către Duncan Patterson (fost membru Anathema), Antimatter se întoarce la Bucureşti pentru un show unde veţi putea asculta piesele care i-au făcut celebri. Alături de solistul Mick Moss, britanicii au lansat 5 albume de studio, două live şi două compilaţii, cel mai recent album "Fear of a Unique Identity", în 2012. Primele piese ale trupei s-au concentrat pe linii melodice cântate de voci feminine şi au balansat între Gothic şi Trip Hop. “Planetary Confinement” a marcat startul unei schimbări stilistice către un rock acustic cu un sound mult mai melancolic, iar “Leaving Eden” a continuat această direcţie, evidenţiind mai mult chitarele electrice, alături de un sound ambiental.
"The Judas Table" Tour trece prin România pentru a promova cel mai recent album al trupei, care se prezintă mult mai coerent, energic, mixând diferitele stiluri prin care a trecut Antimatter, cu puternice accente de New Wave. Acesta a primit nota 10/10 de la majoritatea revistelor de profil, inclusiv de la Prog Magazine UK.

Biletele pentru showul Antimatter se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzică, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romană şi din Băneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare, în limita locurilor disponibile. Cumpărarea biletelor include automat şi rezervarea de loc la masă.

Biletele au următoarele preţuri:
- 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei, cu loc la masă, în sală

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.