Bucuresti

Concert Blackbeers @ Clubul Taranului

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
551

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa Blackbeers infiintata la Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei) isi anunta urmatoarele concerte programate in Bucuresti.Daca la inceput trupa canta muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic, incepand cu anul 2005 abordeaza genul celtic-rock. Dupa o intrerupere de 2 ani, timp in care si-a mutat resedinta in Bucuresti, trupa reapare pe scena in 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de celtic/irish rock si influente punk.


Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan – voce, chitara; Stike Molnar – flaut, voce; Sebastian Nazarevscky – chitara; Doina Stan – vioara; Alia Talos – voce, percutii; Adi Comorasu – bass si Razvan Staicut – tobe.Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii ’70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze, vor fi interpretate intr-un stil propriu.


"In Heaven there is no beer

That\'s why we drink it here

And when we\'re gone from here

Our friends will be drinking all the beer..."


Cu aceste versuri din repertoriul lor dar si altele pline de surprize, "Berile Negre" asteapta sa fie "baute si savurate" sambata, 4 decembrie la Clubul Taranului (Monetariei 2) incepand cu orele 21.


Slainte!