Bucuresti

Concert Blackbeers @ Mojo Club

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
861

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi – 14 octombrie, orele 21

Club Mojo

Centrul Istoric, Str. Gabroveni nr. 14

Concert de Rock-Celtic cu trupa Blackbeers la Club Mojo

Rezervari la tel. 0760263496

Intrare: 10 lei


Formatia Blackbeers a luat fiinta in anul 1999, in primii ani de activitate cantand muzica traditionala irlandeza. Incepand cu 2005 Blackbeers abordeaza genul rock-celtic, dar in 2008 se retrage temporar de pe scena muzicala.Dupa o revenire in forta in primavara anului 2010, trupa Blackbeers va sustine un concert de rock-celtic in Club Mojo din Centrul Vechi (Gabroveni) – Bucuresti, joi, 14 Octombrie, incepand cu orele 21.


Componenta trupei este: Peter Moynahan – voce, chitara; Stike Molnar – flaut, voce; Sebastian Nazarevscky – chitara; Doina Stan – vioara; Alina Talos – voce; Adi Comorasu – bass si Razvan Staicut – tobe.Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii ’70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze, vor fi interpretate intr-o maniera rock personalizata."In Heaven there is no beer

That\'s why we drink it here

And when we\'re gone from here

Our friends will be drinking all the beer."
Cu aceste versuri din repertoriul lor dar si altele pline de surprize, "Berile Negre" asteapta reintalnirea cu fanii vechi dar si cu cei doritori sa impartaseasca voia buna la un pahar de bere... neagra.