Bucuresti

Concert Breathelast

Concert Breathelast

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 9 luni
Vizualizari
447

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 27 noiembrie 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Breathelast a susținut un mini-set live acustic
Pe data de 21 noiembrie a avut loc lansarea primului disc Space Needle în clubul Fabrica din București. Printre invitații care au sosit in sprijinul acustic al evenimentului s-au numărat membrii formațiilor Shesdead, Niște băieți, Coma și Breathelast. Din partea Breathelast au participat Ionuț Cojocaru și Mihai Andrei, cel din urmă fiind și un amic și coleg de trupă mai vechi al veteranului Alex Purje (Space Needle), de pe vremea când activau în formația nOciv.

Piesele care au încălzit atmosfera, deși nu au fost din sfera grunge, stil practicat și adaptat de către Space Needle, au fost fie cover-uri, fie adaptări din piese proprii ale trupelor invitate. Breathelast a ales o piesă de pe cel mai nou material al lor, "Maluri" / "Întuneric" - lansat prin Universal Music Romania, și încă o melodie, tot în limba română, "Oase (Spre Casã)", de pe viitorul material Breathelast. La acest link puteți găsi o înregistrare video a acestora: http://youtu.be/oVKcxM6AF_A.

Breathelast va susține în data de 27 noiembrie, în Club Mojo din capitală, un nou concert în care vor prezenta mai multe piese noi de pe viitorul album, inclusiv proaspăt lansatul "Maluri", cu invitați surpriză. Suportul pentru evenimentul live este asigurat de catre The Eyes Have It din București.

Videoclipul single-ului „Maluri”, regizat de Miluță Flueraș, poate fi urmărit pe canalul BreathelastVevo: http://youtu.be/PNjtP6CvmM4.

CD-ul „Maluri” include piesele Maluri (acustic), Maluri (electric), Întuneric și Maluri (Lazerface remix – doar în versiunea digitală) și este acum disponibil pentru a fi comandat la prețul de 14,99 lei (transportul inclus) pe www.getmusic.ro: http://smarturl.it/maluri-getmusic-cd.

EP-ul „Maluri” poate fi ascultat gratuit sau descărcat de la urmatoarele adrese:
Deezer: http://smarturl.it/maluri-deezerZonga: http://smarturl.it/maluri-zonga
Google Play Streaming: http://smarturl.it/maluri-google
Spotify: http://smarturl.it/maluri-spotify
iTunes: http://smarturl.it/maluri-itunes
Google Play Download: http://smarturl.it/maluri-google-dld
Getmusic: http://smarturl.it/maluri-getmusic-mp3
Qobuz (lossless): http://smarturl.it/maluri-qobuz
Amazon: http://smarturl.it/maluri-amazon

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta