Bucuresti

Concert caritabil sustinut de violonistul Alexandre Dubach

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 1 luna
Vizualizari
638

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 31 octombrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert


La sfarsitul acestei saptamani, sambata - 31 Octombrie, incepand cu ora19:00, Ateneul Roman va fi gazda recitalului extraordinar sustinut de marele violonist al timpurilor noastre, Alexandre Dubach ce va da viata adevaratei capodopere de virtuozitate si expresivitate muzicala Integrala Capriciilor pentru Vioara Solo – Niccolo Paganini. Recunoscut pentru marile distinctii obtinute pentur realizarea integralei concertelor de acelasi compozitor, Alexandre Dubach va oferi auditoriului o reprezentatie caritabila de neuitat, cu scopul de a-i sustine pe cei 22 de elevi de exceptie ai Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta in vederea participarii acestora pentru al VI-lea an consecutiv la concursul international „Space Settlement Design Contest" organizat de NASA.


Concursul se adreseaza tinerilor de liceu din intreaga lume si solicita elaborarea de proiecte ale unor asezari umane de diferite dimensiuni in spatiul extraatmosferic.


Participarile din anii trecuti ale micilor fizicieni au clasat Romania in primele 3 locuri in lume, urmata de India si China. De asemenea, tinerii constanteni sunt singurii castigatori ai acestui concurs, din spatiul U.E.


Pentru a veni in sprijinul acestui colectiv si a-i sustine sa-si prezinte lucrarile la competitiile live, Fundatia Rotary Club Constanta in parteneriat cu Sistemul O.N.U. in Romania si Filarmonica George Enescu vor aduce un aport important contribuind la strangerea fondurilor necesare lotului de elevi. Orice altfel de donatie se poate face accesand formularul destinat sponsorizarii ce se poate descarca de la adresa http://www.rotaryclub-constanta.ro/


Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate la petul de 50 RON din reteaua magazinelor Vreau Bilet ( Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Ligia F – Pache Protopopescu nr.23, Rin Grand Hotel – raion Rent a Car, Pasajul Universitatii – Agentia Trident Touring), la casa de bilete a Ateneului Roman si online prin intermediul site-urilor www. eventim.ro, si www.vreaubilet.ro .


Alexandre Dubach, un sustinator al tinerelor talente


Alexandre Dubach a concertat pentru prima orata in Romania in 2007, in cadrul manifestarilor care au marcat proiectul Sibiu- Capitala Culturala a Europei 2007. Prezenta activa pe scene de concert europene ca solist, sau in recitaluri cu repertorii diverse, talmacite la cele mai inalte cote artistice, Alexander Dubach este procupat, la randul sau de formarea tinerilor. Stau marturie cursurile de maiestrie sustinute la Castel del Monte, Zurich, Sion.


In 2009 il regasim pe artist alaturandu-se cauzei celor 22 de tineri, care vor reprezenta Romania la NASA. El va interpreta, alaturi de Filarmonica George Enescu. capodopera Integrala Capriciilor pentru Vioara Solo - Niccolo alaturi de Filarmonica George Enescu.


Despre spectacol


Spectacolul va incepe la ora 19:00, insa accesul publicului va fi permis incepand cu ora 18:00. Biletele le pretul de 50 RON sunt disponibile la Ateneul Roman sau in reteaua vreaubilet.ro,


Orice altfel de donatie se poate face pe conturile Fundatiei deschise pentru acest eveniment sub nr. IBAN RO32 ROIN 9203 0006 8469 RO01


Partenerii media ai evenimentului sunt Radio Romania Actualitati, Gardianul, ClubAfaceri.ro, Cotidianul, Romania Libera, Sapte Seri, Comunicate Media, WebPR, Port.ro.


Despre Fundatia Rotary Constanta


Rotary este o organizatie mondiala ai carei membri sunt oameni care isi dedica viata proiectelor umanitare. Clubul Rotary Constanta si-a asumat si a inteles pe deplin conceptul de responsabilitate sociala, pe care suntem datori sa o simtim fiecare dintre noi, in incercarea de a-l ajuta pe aproapele nostru si de a construi o societate care sa functioneze pe principiul reciprocitatii si al daruirii nepartinitoare.