Bucuresti

Concert Iris & Cristi Minculescu

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
985

Voteaza & Distribuie

Descriere

16 martie, ora 21.30 – Concert Iris & Cristi Minculescu
Hiturile IRIS se vor auzi din nou live, pe 16 martie, de la ora 21.30, în interpretarea inconfundabilă care le-a făcut celebre. Vino să te bucuri de un show electrizant şi să cânţi “Somn Bizar”, “Noaptea”, “Sa nu crezi nimic”, “Baby”, “De vei pleca” şi multe alte piese ale îndrăgitei trupe, într-un show cu adevarat memorabil!
Cu 19 materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS scrie pagini din istoria rockului românesc de peste 36 de ani. Pe 16 martie va urca pe scena din Hard Rock Cafe în formula sa de aur, care îi include pe: Cristi Minculescu (voce), Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass) şi Relu Marin (keyboards).

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 79 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 59 de lei, cu loc la masă, în sală.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 59 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Rock FM.