Bucuresti

Concert de Craciun - Party E-folk

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
571

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 21 decembrie 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert


A venit iarna si odata cu ninsoarea si frigul si mica vacanta de iarna.
Este timpul sa luam si noi cei de la e-Folk o mica vacanta pana in ianuarie 2010. Dar nu putem lua vacanta fara o petrecere de Craciun unde vom avea alaturi de noi multi artisti, multi prieteni si multa distractie.
Daca tot am vorbit de iarna vine Craciunul, acea perioada a anului in care trebuie sa fim mai buni si mai darnici. Din acest motiv petrecerea pe care o punem la cale va avea si un scop umaniar. Vrem s ail ajutam pe Razvan un baietel de 12 ani bolnav de cancer limfatic. Toate fondurile stranse in seara de 21 vor merge la parintii lui pentru a putea continua tratamentul.
Artistii care vor fi alaturi de noi pe data de 21 Decembrie 2009 sunt: Ovidiu Mihailescu, Eugen Avram, Jul Baldovin, Dan Caramihai, Puiu Cretu, Fox Studis, Radio3Net: Ciprian si Alex, Trupa Micul Paris si multi invitati surpriza.
Ora de incepere a petrecerii este 20:30. Pretul unui bilet este 10 Ron, biletele putand fi achizitionate de la intrarea in club.
Club Mojo Brit Room – Str. Gabroveni Nr.14 (Fost.Backstage)
Vor fi alaturi de noi si le multumim pentru asta partenerilor media ce ne-au fost alaturi in tot acest sezon de cantari: Radio Lynx, ForeverFolk, FolkBlog, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam.ro, iConcert, Folk4Me, Let’s Rock, GoingOut LifeStyle.
Pentru contact & rezervari : 0751.288.307 / 0760.263.496