Bucuresti

Concert de Gala – Tiberiu Soare si Silvestri Orchestra

Concert de Gala – Tiberiu Soare si Silvestri Orchestra

Detalii spectacol

Web
http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2013/conce...
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Apartine de
Palatul Cercul Militar National Bucuresti
Vizualizari
580

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 28 noiembrie 201319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Fundatia Calea Victoriei va invita joi, 28 noiembrie, de la 19:00, in monumentala Sala de Marmura a Palatulului Cercului Militar National, la un spectaculos concert sub bagheta charismaticului dirijor Tiberiu Soare.

Acest concert sustine primul proiect editorial al Fundatiei Calea Victoriei, care va transforma, cu ajutorul dumneavoastra, senzationalele conferinte din seria Pentru ce mergem la Opera? intr-o frumoasa carte adresata melomanilor, dar si tinerilor curiosi sa descopere un univers vibrant. Cartea cuprinde povestile fascinante dezvaluite de Tiberiu Soare despre opere, balete celebre si compozitorii acestora.

Pentru ca un public mai larg sa se bucure de continutul extrem de interesant al acestor conferinte inedite, ne propunem sa publicam in martie 2014 cartea „PENTRU CE MERGEM LA OPERA”, semnata de Tiberiu Soare. Ne dorim sa adunam fondurilor necesare realizarii acestei carti speciale, prin implicarea entuziasta a iubitorilor de muzica, a admiratorilor dirijorului Tiberiu Soare si a prietenilor fundatiei.

La concertul din 28 noiembrie, va invitam sa ne bucuram impreuna de arii celebre din opere – care vor avea capitole dedicate in carte – interpretate de soprana Irina Iordacescu si baritonul Jean Kristof Bouton, acompaniati de tinerii si talentatii muzicieni din Silvestri Orchestra, sub coordonarea violonistei Monica Balasoiu, concert maestru.
De asemenea, pe parcursul serii, vom viziona secvente spectaculoase din conferinte, intr-un scurt film pregatit de regizorul Vlad Trandafir si vom organiza o mica licitatie pentru cei care doresc souveniruri muzicale, legate de proiectul nostru.

Prezenta la eveniment va aduce si beneficiul de a fi printre primii cititori si sustinatori ai cartii noastre. Taxa de participare este:
  • 50 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf si participarea la concertul de gala;
SAU
  • 100 lei – pentru a sustine publicarea cartii in martie 2014, prin plata in avans a unui exemplar cu autograf, participarea la concertul de gala, plus mentionarea numelui dvs. pe pagina dedicata sponsorilor si partenerilor.

Despre proiectul Pentru ce mergem la Opera?

Proiectul fundatiei “Pentru ce mergem la Opera” cuprinde treisprezece conferinte derulate in anii 2012 si 2013, cu un mare succes in rindul tinerilor si al adultilor. Conferintele s-au concentrat pe creatiile geniale ale unor mari compozitori, libretisti si coregrafi: “Traviata” de G. Verdi, “Boema” de G. Puccini, “Giselle” de A.Adam, “Turandot” de G. Puccini, “Elixirul dragostei” de G Donizetti, “Barbierul din Sevilla” de G. Rossini, “Carmen” de G. Bizet, “Rigoletto” de G Verdi, “Spargatorul de nuci” de P. I. Ceaikovski, “Don Giovanni”de W. A. Mozart, “Nunta lui Figaro” de W. A. Mozart, “Olandezul zburator” de R. Wagner si “Oedipe” de G. Enescu.

Proiectul nostru a fost premiat in vara anului 2013 cu premiul III la Gala Societatii Civile, sectiunea Arta si Cultura.

Cartea noastra “Pentru ce mergem la Opera?”, semnata de Tiberiu Soare, va avea 13 capitole, cca 260 pagini si va fi disponibila in martie 2014 cu ajutorul si implicarea dvs:)

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta