Bucuresti

Concert Demis Roussos

Concert Demis Roussos

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
1625

Voteaza & Distribuie

Descriere

Joi, 5 Decembrie 2013, ora 20:00 Sala Palatului, Bucuresti
Demis Roussos revine in Bucuresti pentru traditionalul concert de Craciun!

Dupa o pauza de un an, Demis Roussos revine anul acesta pe scena Salii Palatului din Bucuresti pe 5 decembrie sa aduca bucurie, implinire si voie buna tuturor fanilor sai din Romania si nu numai.
Legatura lui Demis cu Romania este una cu totul speciala si dateaza de multi ani. Putina lume stie ca fosta sotie a lui Demis a fost romanca, astfel pentru indragitul interpret, Bucurestiul reprezinta o a doua casa, unde revine de fiecare data cu mare placere.

Desi este de origine egipteana, Demis a crescut in Europa si a indragit traditiile europene, iar una din sarbatorile sale favorite este Craciunul, pe care il asteapta de fiecare data cu emotie si nerabdare.
Anul acesta, pe 5 decembrie la Sala Palatului, Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: "Ave Maria" „White Christmas”, „Silent night”, „Amazing Grace”! Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri:„Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind” !
Sarmant si impunator, Demis Roussos a reusit sa cucereasca inimile fanilor de pe toate continentele, iar vocea sa inegalabila a convins milioane de oameni sa ii cumpere discurile in cariera sa impresionanta de peste 46 de ani.
Recunoasterea valorii sale a venit si din partea criticilor, dupe ce artistul a cantat in mai multe limbi, castigand astfel numeroase premii precum: locul 1 in Japonia cu ‘’The Roussos Phenomenon Ep’’, discul de aur in America pentru discul ‘’Demis’’ devenind primul artist nascut in Africa care se bucura de succes pe toate continentele.

Preturile biletelor pentru concertul din 5 decembrie sunt urmatoarele:
Categoria Vip - 300 lei
Categoria 1 - 250 lei
Categoria 2 - 200 lei
Categoria 3 - 150 lei
Categoria 4 - 100 lei
Categoria 5 - 50 lei

Mai multe detalii pe Bilete.ro