Bucuresti

Concert Hara

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Apartine de
Hard Rock Cafe
Vizualizari
953

Voteaza & Distribuie

Descriere


Vineri, 23 septembrie, ora 22.30 – concert HARA
Pe 23 septembrie, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invită la un nou show exploziv cu una dintre cele mai iubite din trupe din România. Vino să cânţi împreună cu HARA balade precum “Mai frumoasă”, "Printre nori" sau “Mai stai”, dar şi piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye”, "Muro Shavo" sau "Cine".

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani.
Recent baietii au fost desemnati DUBLU castigatori cu piesele TOTAYA YE si CE TI-AS FACE, intr-un foarte important concurs de creatie muzicala din SUA-Akademia Music Awards, realizand si performanta de a fi singura trupa est-europeana care castiga doua sectiuni in acelasi timp.

Biletele pentru concertul din 23 septembrie se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea- Magazinul Muzica, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
- 30 de lei - access general, cu loc la masă;
- 50 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 30 de lei.

Un eveniment recomandat de Magic FM.