Bucuresti

Concert Mihail

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
194

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 12 octombrie, ora 21.30 – concert MIHAIL
BestMusic Live Concerts vă invită pe 12 octombrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe, pentru a-l vedea live pe MIHAIL, alături de trupa sa. Mihail va prezenta publicului repertoriul său - un mozaic de elemente funk, blues, pop și rock alternativ.
Muzician versatil și pasionat de artă, Mihail și-a dedicat cei 25 de ani parcurși pană acum muzicii, picturii, fotografiei și design-ului grafic. Artistul de origine basarabeană a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte și Design, însă pașii l-au îndrumat tot către muzică. Succesul avea să îl cunoască prin hitul “Mă ucide ea”, care a ajuns să fie difuzat pe toate posturile de radio și să adune 30 milioane de vizualizări online. Totodată, Mihail a impresionat și prin seria “Lookout Tower Acoustic Session”, filmată în Turnul Pompierilor din Cluj Napoca, unde a interpretat 3 piese: “Noi ne privim”, “Let’s make love” și “Seara”.

Bilețele pentru showul Mihail se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/rețea -Hard Rock București, Magazinul Muzică,Agențiile Perfect Tour, stând-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman de la Română și din Băneasa Shopping City, IQ BOX, rețeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara) și în ziua concertului la intrare.

Bilețele au următoarele prețuri:
- 70 de lei, VIP - cu loc în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală.

Un eveniment BestMusic Live Concerts recomandat de Magic FM.

Filtre

Perioada: Luna curenta