Bucuresti

Concert My Name

Concert My Name

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
370

Voteaza & Distribuie

Descriere

Comunicat de presă – Program și reguli de acces pentru concertul MyName
Una dintre cele mai apreciate formații de muzică Kpop, MyName, susține primul concert din România la București. Evenimentul va avea loc duminică, 4 septembrie 2016, de la orele 18:00, la Palatul Național al Copiilor.

Programul evenimentului va fi următorul:

16:30 - Acces general public
18:00 - Concert
20:30 - sesiunea de meet and greet

My Name este una dintre cele mai apreciate formații coreene de muzică kpop. A fost înființată în anul 2011 și îi are în componență pe: GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ, and ChaeJin. Single-ul de debut, intitulat „Message”, a fost lansat în octombrie 2011.
În anul 2012 a fost lansat primul album, „Hello & Goodbye” și, în același an formația a debutat pe scena japoneză cu o versiune nouă a single-ului „Message”, alături de o piesă nouă, intitulată „Summer Party.”Cel de-al doilea single lansat pe piața din Japonia se numește „What’s Up” și a fost promovat printr-o serie de concerte la Osaka și Tokio, la care au asistat peste 5000 de spectatori.
Pe 28 martie 2013, My Name a lansat primul album complet în Japonia, intitulat „We Are MyName.” Single-ul „We Are the Night” s-a clasat pe locul trei în Oricon Daily and Weekly Chart. Albumul a fost promovat prin trei concerte sold-out, susținute la Osaka, Nagoya și Tokio.
Un nou album, intitulat „F.F.Y”, a fost lansat în Japonia în 2014 și a înregistrat vânzări de 19.473 de exemplare în prima zi de la lansare, clasându-se pe locul doi în Oricon Daily Chart. Lansarea albumului a fost continuată de un turneu de șase concerte, desfăsurate sub numele „Live House Tour 2014.”
În 2015, My Name a susținut un turneu de 8 concerte, înainte de a anunța noi lansări de albume în Coreea și Japonia. Cel de-al doilea album lansat în Coreea, se numește „Too Very So Much” iar albumul lansat în Japonia se numește „Without You” și a fost prefațat de single-ul „Stop the Time.” Albumul s-a vândut în 34.879 de exemplare în prima zi de la lansare, iar piesa „Stop the Time” a fost aleasă pentru coloana sonoră a serialului Five Star Tourist, difuzat de postul de televiziune NTV.

Organizatori:
Kompas Events, în parteneriat cu Mall 4 Art și Centrul de Studii Româno - Coreene (CSRK)

Partener media: Music Chanel

Videoclip My Name 1 : https://www.youtube.com/watch?v=eZoLmKy9tGA

Videoclip My Name 2: https://www.youtube.com/watch?v=i0tBpo6_7Xg